Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο και ένα… τραγούδι απάντησε στους επικριτές της για τους παραδοσιακούς χορούς μετά την παρέλαση η περιφερειάρχης Δούρου.

Η κ. Δούρου, η οποία χθες βρέθηκε στο επίκεντρο ποικίλων σχολίων για το γλέντι που ακολούθησε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, σημείωσε με ανάρτησή της στο Twitter: «Πριν λίγο με πήρε ο Νίκος Καλογερόπουλος… Μιλήσαμε για διάφορα και θυμήθηκα αυτό…Για ανιστόρητους και όχι μόνο». Παράλληλα, ανέβασε και το γνωστό τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, «Καραϊσκάκης», οι αθυρόστομοι στίχοι του οποίου απηχούν το… κλίμα του ήρωα του ’21.

Η «απάντηση» ήρθε λίγο μετά από την κυρία Δούρου, η οποία έγραψε «Θερμή παράκληση στους τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή….»

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα, χωρίς να υπάρχει ονομαστική αναφορά, είχε ξεκινήσει μετά το σχόλιο του κ. Παπαδημούλη, ο οποίος σε ανάρτησή του είχε σημειώσει «Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ “ταρατατζούμ”.» και λίγο αργότερα είχε προσθέσει: «Με αφορμή τις αυριανές παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί “προσωπικού”.Λυπάμαι πολύ…»