«Ο κ. Τσίπρας πέφτει στο επίπεδο περιθωριακών μπλογκ»

Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεται τώρα με τον αριστερό ΟΟΣΑ;


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
10:33
19/03/2015
«Ο κ. Τσίπρας πέφτει στο επίπεδο περιθωριακών μπλογκ»
2
loading

Τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ σχολίασε εκ νέου σήμερα ο Κωστής Χατζηδάκης. Χθες, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ που προώθησε η προηγούμενη κυβέρνηση στην πραγματικότητα δεν αποτελούσαν μεταρρυθμίσεις του Οργανισμού.

«Ο κ. Τσίπρας πέφτει στο επίπεδο περιθωριακών μπλογκ, για την έκθεση του ΟΟΣΑ» επισήμανε ο κ. Χατζηδάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγος για έλλειμμα σοβαρότητας που τον εκθέτει.

«Ο πρωθυπουργός θα συνεργάζεται τώρα με τον αριστερό ΟΟΣΑ; Στην ετήσια έκθεσή του ο Οργανισμός χαιρέτιζε τις μεταρρυθμίσεις της προηγούμενης κυβέρνησης και μας καλούσε να προχωρήσουμε προς την ίδια κατεύθυνση» σχολίασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Ανάπτυξης.

«Η κυβέρνηση λέει ότι εξυπηρετούμε συμφέροντα. Τα συμφέροντα ποιών; Συμφέροντα όπως το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές για να εξυπηρετείται ο πολίτης, ή οι εκπτώσεις στα βιβλία που είναι τώρα μεγαλύτερες;» διερωτήθηκε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar maria

    Χμμμ, για να δούμε , δεν είναι κακό κανείς να συνεργάζεται, όπως λες, κακό είναι να είσαι απλά \"υπάλληλος\" ,όπως ήσασταν εσείς, και να εκτελείς εντολές ...Τώρα αναφορικά με τις Κυριακές, άστο , γιατί όλοι ξέρουμε για ποιους έγινε και ποιοι επλήγησαν ή θα πληγούν στο μέλλον. Το τελευταίο για τα βιβλία δεν το σχολιάζω καν...!!!

  2. avatar Sotiris

    Αγαπητέ πολλά, τεράστια τα λάθη Σαμαρά. Επιεικώς Εθνοκτόνα. Είναι ντροπή να συνδέεσαι μαζί του.-
    ...... προσωπικά θα σου έλεγα ............................πάρτο αλλιώς !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει