Τη διεξαγωγή τριών θεματικών τηλεμαχιών (debates) μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής προτείνει ο Παύλος Χρηστίδης, με επιστολή που έστειλε στην Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του κόμματος.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η επιτυχία των προοδευτικών δυνάμεων στις αναμετρήσεις της 5ης και της 12ης του Δεκέμβρη, εξαρτάται κυρίως από τη συμμετοχή σε διαδικασίες που θα καταδείξουν την αποδοχή της κοινωνίας στον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας των διαδικασιών. Για το λόγο αυτό προτείνουμε:

  • Την πραγματοποίηση τριών θεματικών τηλεοπτικών διαλόγων με τα εξής θέματα:
  1. Δημοκρατία, Οικονομικές ανισότητες και Διαγενεακή αλληλεγγύη την εποχή της κλιματικής κρίσης.
  2. Η Ελλάδα στον κόσμο. Εξωτερική πολιτική και διεθνείς σχέσεις
  3. Το Κίνημά μας ως φορέας πολιτικής. Θεσμική λειτουργία, συμμετοχή, αποφάσεις, λογοδοσία.

-Τη διεξαγωγή και μετάδοση, μέσω καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας, δύο τηλεοπτικών διαλόγων ανάμεσα στους υποψηφίους των εσωκομματικών εκλογών μέχρι τις 05/12, καθώς επίσης την πραγματοποίηση ενός ακόμη τηλεοπτικού διαλόγου ανάμεσα στους 2 υποψηφίους που θα αναμετρηθούν στις 12/12.

  • στις τηλεοπτικές συζητήσεις, να δοθούν ερωτήσεις και σε πολίτες, που θα παραβρίσκονται.

Τέλος, πρέπει να εξετάσουμε τη δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής όσων επιθυμούν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.