Ένα εγκωμιαστικό αφιέρωμα στον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη φιλοξενεί η γερμανική ταμπλόιντ Bild, το οποίο τιτλοφορείται «Σαν μηχανή του σεξ».

«Οι συνάδελφοί του στην Ευρωζώνη τον σιχαίνονται, οι Έλληνες τον αγαπούν. Αυτός είναι ο νέος Έλληνας υπουργός Οικονομικών» σημειώνει η Bild.

«Το φάντασμα της ζώνης του ευρώ, το οποίο στο Eurogroup απέκρουσε ολόκληρη την ευρωομάδα είναι ένα σύμβολο του σεξ για τις ελληνίδες αλλά και τις γυναίκες που τον έχουν γνωρίσει» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα.

Παράλληλα, η Bild φιλοξενεί δηλώσεις φοιτητριών του διάσημου οικονομολόγου που έχει ζήσει και εργαστεί στην Αυστραλία, ενώ «σπούδασε στο Έσσεξ και ζει σαν ροκ σταρ».

«Αγαπάει τα extreme sports. Είναι πολύ καλός και πολύ ωραίος. Όταν καβαλάει τη μηχανή του είναι σαν… μηχανή του σεξ» αναφέρει η μία φοιτήτρια.

Ο Αμερικανός μπλόγκερ Dorothy King έγραψε μετά από μια συνάντηση με τον Γιάννη Βαρουφάκη ότι «περίμενα να συναντήσω έναν πολιτικό ή επιχειρηματία. Τελικά γνώρισα έναν πραγματικό ροκ σταρ» υποστηρίζει και προσθέτει: «Η κόρη μου, μάλιστα, που είναι δέκα ετών, μου είπε πως, όταν μεγαλώσει, θέλει να τον παντρευτεί. Τα έχει όλα αυτά που θέλουν οι γυναίκες…».