Στο στόχαστρο του Νίκου Καρανίκα μπήκε η κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία θα σπουδάσει στις ΗΠΑ.

Ο πρώην σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, με μία ανάρτηση στο Facebook, κάνει λόγο για ΜΚΟ, ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, ενώ δεν παραλείπει να αναφέρει τον Νίκο Γεωργιάδη και τον Γιώργο Γεραπετρίτη. «Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός. Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιάς» επισημαίνει.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Δεν είναι δημοκρατία, δεν είναι καπιταλισμός.
Είναι φεουδαρχία και ολιγάρχες με την ψήφο της Δεξιας.
“Η κόρη του Μητσοτάκη θα σπουδάσει ανθρωπιστικές σπουδές στις ΗΠΑ, για να δικαιολογήσει την ΜΚΟ την οποία κατέχει για τα ΑΣΥΝΌΔΕΥΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ και για την οποία έχει εισπράξει ήδη πάνω από 2 εκατ. Ευρώ”. Πάλι καλά που δεν έχουν διευθυντή τον Νίκο Γεωργιάδη … ποτέ δεν ξέρεις όμως.
“Ο πεθερός του Γεραπετριτη, μεγαλομέτοχος της ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ πηρε ήδη την εκμετάλλευση της Εγνατίας έναντι ευτελούς τιμήματος, με ένα διαγωνισμό που αναρωτιέμαι πως έγινε”.
Ευτυχώς τα ΜΜΕ λένε ότι όλα πάνε καλά και μια χαρά με την ΝΔ και δεν βλέπουν την οπισθοδρόμιση, ούτε μαφίες, ούτε ολιγάρχες. Ευτυχώς.
Ευτυχώς έφυγε ο Τσίπρας και ήρθε η ανάπτυξη με την δημοκρατία διευρυμένη.
Άιντε μη πω τώρα….».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1426876584346778&id=100010733509218

Καρανίκας: Η απάντηση του Γιάννη Οικονόμου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κάνει λόγο για στοχοποίηση της οικογένειας του πρωθυπουργού και αναφέρει προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Ο πρωθυπουργος και η οικογένειά του αποτελούν στόχο του ΣΥΡΙΖΑ. Στοχοποιείται ένα νέο κορίτσι στην αφετηρία του με πράγματα αχαρακτήριστα. Μιλάμε για ένα κατήφορο που δεν έχει τελειωμό. Πλέον το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη. Ο κος Καρανίκας ήταν ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού και δεν έχει βρεθεί κανείς να τον μαζέψει, να τον αποδοκιμάσει. Δεν θέλω να θυμίσω τι συμβαίνει όταν στελέχη της ΝΔ διαγράφονται. Επιβεβαιώνεται ο φόβος μας ότι το χειρότερο του να είσαι ανίκανος είναι να είσαι ικανός για όλα» είπε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.