Την ενόχλησή του για τις πρωινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για το ΠΑΣΟΚ τη διαπραγμάτευση με την τρόικα εξέφρασε με δηλώσεις του στο Βήμα FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Όπως σημείωσε, «ο κ. Γεωργιάδης έχει μια εμμονή απέναντι στο ΠΑΣΟΚ και κουνάει το δάχτυλο απέναντι στο ΠΑΣΟΚ, ξέροντας ότι δεν μπορεί να το κάνει κανείς κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Μόνο του το ΠΑΣΟΚ τράβηξε όλο το βάρος και την μπόρα αυτής της κρίσης, όταν όλοι οι άλλοι ήταν στις πλατείες και στην αντιμνημονιακή φάση τους. Δεν μπορεί ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος να βγαίνει το πρωί και να κάνει το συνήγορο της τρόικας, να παίζει περίπου τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα και να μας εγκαλεί. Δεν μπορεί να γίνει η πολιτική της κυβέρνησης, αυτό κάνει κακό. Βγαίνει ο κ. Γεωργιάδης και μας καταγγέλλει ότι υποστηρίζουμε να μη γίνουν αυτά τα πράγματα και κάνει κακό στη διαπραγμάτευση και προσφέρει κακές υπηρεσίες στη χώρα.

Είναι πολύ απλό: διεξάγεται μια διαπραγμάτευση συνέχεια και ας μην κάνουμε εικασίες και να φορτίζουμε το κλίμα. Πιστεύουμε ότι η διαπραγμάτευση αυτή μπορεί να βγει με τον καλύτερο τρόπο και να πετύχουμε τη μεγάλη συμφωνία που αφορά την πιστωτική γραμμή υποστήριξης της χώρας για να βγούμε από το Μνημόνιο και να πετύχουμε στις αγορές και όλα αυτά που θέλουμε με το χρέος».

Ο κ. Καρύδης αναφέρθηκε και στον Γιώργο Παπανδρέου και το αν πρέπει να είναι υποψήφιος στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, παρατηρώντας:

«Ως ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, είπα ότι ο κ. Παπανδρέου πρέπει να είναι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος. Διότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη, αυτή τη στιγμή, έχει μεγαλύτερο μέλημα και θέμα να υπάρξει συσπείρωση όλων των δυνάμεων. Και από εκεί και πέρα, να πετύχουμε και την ανασύνταξή μας και την ενδυνάμωσή μας και φαίνεται αυτές τις στιγμές πόσο κρίσιμος είναι ο ρόλος του ΠΑΣΟΚ για την πορεία της χώρας. Κατά την εκτίμησή μου, θα είναι. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές στρατηγικής. Ο κ. Παπανδρέου μιλά για προοδευτικές συμμαχίες, λέει ότι πρέπει να τελειώσουμε με τα Μνημόνια και να κάνουμε διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για το καλό της χώρας, την ανάπτυξη και την απασχόληση. Τα ίδια λέμε όλοι μας».