Κύκλο επισκέψεων σε ολόκληρη την Ελλάδα, με τίτλο «Η ζωή μας βρίσκει τους ρυθμούς της» εγκαινίασε, με επίσκεψη του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της, Γιώργου Στεργίου, στην Δυτική Αθήνα, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, αίρονται σταδιακά οι περιορισμοί λόγω της υγειονομικής κρίσης και η κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα επανεκκινούν.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Στεργίου βρέθηκε στο Περιστέρι και συναντήθηκε με τον δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου, Γιάννη Καλαντώνη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναττικής Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών. Τέλος, επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο του Περιστερίου.

Σε δηλώσεις του, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας επεσήμανε ότι «τώρα που η ζωή μας βρίσκει τους ρυθμούς της, ξεκινάμε από το Περιστέρι ένα οδοιπορικό σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Δυτική Αθήνα διαθέτει αναπτυξιακό δυναμικό και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί ένα σχέδιο ανάδειξης και αξιοποίησής του.

Η αυτοδιοίκηση, όπως αποδεικνύεται και από την περίπτωση του Δήμου Περιστερίου, διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του κεντρικού κράτους. Οι τοπικές δυνάμεις της αγοράς και ο κόσμος της εργασίας αγκαλιάζουν την ασκούμενη πολιτική, μιας και αντιλαμβάνονται ότι η δημιουργία πολλών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας είναι ο ασφαλέστερος δρόμος για την προκοπή και την πρόοδο όλων μας».

Σε όλες τις συναντήσεις του υπογράμμισε ότι «επειδή όμως ο κορονοϊός βρίσκεται ακόμα ανάμεσά μας και μπορεί να ανασχέσει την ελπιδοφόρα πορεία που μόλις ξεκίνησε, είναι υποχρέωση όλων μας, ατομική και συλλογική, να εμβολιαστούμε».

Τον γραμματέα συνόδευε ο πρόεδρος της Β5 Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Μαυροειδάκος, ενώ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών, Γιάννης Λοβέρδος, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής από την περιοχή, ο δημοτικός σύμβουλος Περιστερίου, Κωνσταντίνος Σχίζας και ο γραμματέας Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας της ΝΔ, Γιώργος Κώττης, καθώς και στελέχη από την τοπική οργάνωση του κόμματος.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.