Με δάκρια στα μάτια εμφανίστηκε ο Βασίλης Κικίλιας στις δηλώσεις που έκανε για το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο υποψήφιος της ΝΔ ευχαρίστησε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά, έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Σγουρό ενώ τόνισε ότι θα σταθεί κοντά στους πολίτες και στα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας.

«Συγχαίρω το φίλο Γιάννη Σγουρό και του εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που οι πολίτες της Αττικής του εμπιστεύτηκαν.

Δώσαμε ένα ωραίο αγώνα με αξιοπρέπεια και ήθος, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Όταν ξεκινήσαμε Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάναμε μέχρι εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρό της Αντώνη Σαμαρά που στο πρόσωπό μου τόλμησε να βάλει τους νέους στο προσκήνιο.

Αυτό αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον του τόπου. Ευχαριστώ όλους όσοι δώσαμε μαζί τον αγώνα και κυρίως όλους όσους προσήλθαν στην κάλπη.

Ευχαριστώ τους οχτώ Αντιπεριφερειάρχες και 152 Περιφερειακούς Συμβούλους που μας στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη προεκλογική μάχη.

Τέλος, θέλω να διαβεβαιώσω τους πολίτες της Αττικής ότι θα σταθώ δίπλα τους στα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας, στις δύσκολες μέρες που έρχονται».