Κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη με αφορμή τα σχόλια που έκανε για τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στρέφεται με ανάρτησή του στο Facebook ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει: «Θέλει πολύ μεγάλο θράσος να μιλούν για ανευθυνότητα στον εμβολιασμό αυτοί που έσπευσαν να εμβολιάσουν 38άρηδες υπουργούς και συνεργάτες τους εδώ και πέντε μήνες, ενώ όλοι οι συνομήλικοι τους περίμεναν πότε θα έρθει η σειρά τους».

«Θέλει πολύ μεγάλο θράσος το όψιμο ενδιαφέρον για τους νέους, όταν εδώ και έναν χρόνο άθλια τους στοχοποιείς ως υπαίτιους για την πανδημία» αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Το να επιτίθεσαι όμως, στον πολιτικό σου αντίπαλο με τη κατηγορία ότι ενθαρρύνει τον αντιεμβολιασμό, τη στιγμή που αυτός κάνει έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν με όλα τα εμβόλια και ειδικά της AstraZeneca, δε θέλει απλά θράσος, θέλει ”Πελώνειο” θράσος» σημειώνει.

«Με την ανακοίνωσή της αυτή η κυβερνητική εκπρόσωπος αποδεικνύει τον απόλυτο κυνισμό της κυβέρνησης. Δεν τους ενδιαφέρει ποια διαστρεβλωμένα μηνύματα θα εκπέμψουν για τον εμβολιασμό, αρκεί να το χρεώσουν στον Τσίπρα» σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφερόμενος στην Αριστοτελία Πελώνη και προσθέτει: «Είναι σίγουρο ότι οι σημερινές ανακοινώσεις της δεν θα έχουν καλύτερη τύχη από τις παλαιότερες αναρτήσεις της στο Τwitter».

Δείτε την ανάρτησή του:

Θέλει πολύ μεγάλο θράσος να μιλούν για ανευθυνότητα στον εμβολιασμό αυτοί που έσπευσαν να εμβολιάσουν 38άρηδες υπουργούς…

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Wednesday, April 28, 2021