Η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, Αναστάσιου Σπηλιόπουλου, για συνάντηση με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για θέματα μεταφορών, Γιάννη Κεφαλογιάννη, στα γραφεία της Διοικούσας, παρουσία όλων των βουλευτών της Θεσσαλονίκης, με θέμα: «Ενημέρωση και συζήτηση για θέματα της αρμοδιότητάς του που αφορούν τη Θεσσαλονίκη».

Ο Υφυπουργός τόνισε ότι η Θεσσαλονίκη είναι προτεραιότητα και ήδη τους τελευταίους μήνες γίνεται ένα κολοσσιαίο έργο όσον αφορά τόσο το ζήτημα των υποδομών όσο και το ζήτημα των μεταφορών. Επίσης, είχε την  ευκαιρία να δει την εξέλιξη σημαντικών έργων στη Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στον ΟΑΣΘ, στο σιδηροδρομικό δίκτυο, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και άξονες της Εγνατίας Οδού.  

Η Βουλευτής δήλωσε ότι ο κυβερνητικός σχεδιασμός προχωρά κανονικά σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα και σταδιακά ολοκληρώνονται οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις, που κάνουν την πόλη πιο λειτουργική και ανακουφίζουν τους πολίτες στην καθημερινότητα τους.