Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τονίζοντας πως έχει πλέον «καταργηθεί το κοινοβούλιο και η τρόικα είναι ο πραγματικός εξουσιαστής του τόπου». Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τη κυβέρνηση «αποτυχημένη» και η «παραμονή της στην εξουσία αποτελεί κίνδυνο για την επιβίωση του ελληνικού λαού και την εθνική κυριαρχία».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κατηγόρησε τη κυβέρνηση πως «εκβιάζει τον ελληνικό λαό και παίζει με το Σύνταγμα στο θέμα της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας» Την ίδια στιγμή μίλησε για «πυρηνική επίθεση» που δέχεται το κόμμα του με αποστασίες βουλευτών, χρήση κρατικών μηχανισμών όπως το ΣΔΟΕ απέναντι σε στελέχη του κόμματος ώστε να πιεστούν, εκβιασμούς, εξαγορές παρομοιάζοντας τις σημερινές συνθήκες με μια «κατάσταση που δεν γνώρισε η Ελλάδα ούτε το 1965».

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τον ΕΝΦΙΑ «κεφαλικό φόρο αντίθετο με το Σύνταγμα και με τις ευρωπαϊκές συνθήκες τον οποίο δεν μπορεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός».

Τέλος, σχετικά με την αποκάλυψη του Κόκκινου και τη FM VOICE για τη φοροδιαφυγή αντιπροσωπειών γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών στην Ελλάδα έκανε λόγο για: «υπόθεση μεγαλύτερη και από αυτή της Siemens σε βάθος χρόνου, με μαύρα χρήματα από γερμανικές εταιρίες που χρησιμοποιούνται για να διαμορφώσουν κλίμα στην Ελλάδα».