Με το νέο δήμαρχο Αριστοτέλη, Γιάννη Μίχο, συναντήθηκε το πρωί στη Χαλκιδική ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που βρισκόμαστε σήμερα στο δημοτικό κατάστημα του δήμου Αριστοτέλη, συναντώντας ένα δήμαρχο, ο οποίος συγκρούστηκε με τα συμφέροντα, ένωσε τις λαϊκές δυνάμεις και έδειξε ότι ο ελληνικός λαός μπορεί να αντιστέκεται και να νικά».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμπλήρωσε πως η ανάληψη των καθηκόντων του δημάρχου Αριστοτέλη από τον κ. Μίχο είναι μήνυμα για όλη την επικράτεια:

«Ένα μήνυμα προς εκείνους που σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης έδειξαν με τις δηλώσεις τους, όπως ο κ. Βενιζέλος, ο συνέταιρος του κ. Σαμαρά, ότι τελικά αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να κατηγορεί τον εαυτό της. Μίλησε για το τέλος του μνημονίου, ένα μνημόνιο που έφεραν με τις υπογραφές τους, ένα μνημόνιο που δέσμευσε τον ελληνικό λαό, ένα μνημόνιο το οποίο ο ελληνικός λαός θα αποτινάξει από πάνω του μετά από απόφαση, με δημοκρατικές διαδικασίες, πολύ σύντομα».