Ένα νέο καλά εξοπλισμένο τηλεοπτικό στούντιο στήνεται σύμφωνα με πληροφορίες σε μια από τις αίθουσες των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Στο κτήριο της Κουμουνδούρου έχουν μεταφερθεί κάμερες, έχει τοποθετηθεί ηχομόνωση και μηχανήματα επεξεργασίας εικόνας και ήχου, προκειμένου το αποτέλεσμα που θα βγαίνει προς τα έξω κάθε φορά που θα μιλάει ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του, να είναι το καλύτερο δυνατό.

Μάλιστα στην εν λόγω αίθουσα θα παρέχεται η δυνατότητα διεξαγωγής ακόμη και συζητήσεων με τη συμμετοχή αρκετών ατόμων προκειμένου αυτές να ανεβαίνουν κατευθείαν στο Διαδίκτυο μόλις ολοκληρώνονται ή να προβάλλονται απευθείας.

Μέχρι και σήμερα για τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα και των συντρόφων του χρησιμοποιούνταν η αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Τον τελευταίο καιρό γίνονται μάλιστα σκέψεις προκειμένου οι συνεδριάσεις του εν λόγω κομματικού οργάνου να πραγματοποιούνται προσεχώς από αίθουσα του άλλου κτιρίου που διαθέτει το κόμμα, επί της οδού Λεωνίδου 16 και Κολωνού. «Το προσεχές να το υπολογίζεται μετά το πέρας της πανδημίας» όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γνωρίζοντες.