Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Την πεποίθησή του ότι το λάθος στον ΕΝΦΙΑ έγινε από κάποιον που σκοπό είχε να βλάψει τον κυβερνητικό συνασπισμό εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.

«Το λάθος στον ΕΝΦΙΑ μήπως έγινε σκόπιμα; Ποιός είναι αυτός που είχε αναλάβει να το φτιάξει; Ακόμα περιμένουμε μία απάντηση. Αυτό δεν είναι θέμα κυβέρνησης, είναι θέμα αυτού που έκανε τον προγραμματισμό. Το λάθος αυτό στράφηκε ενάντια στην κυβέρνηση και αυτό το πληρώσαμε. Αντί να πάρουμε ένα μπράβο πήραμε μούτζες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στο πρωινό του MEGA.

Ερωτηθείς για τη σκοπιμότητα του εν λόγω λάθους και κατά πόσο μπορεί να είναι πολιτικά, ο κ. Γιακουμάτος αρχικά απάντησε σαρκαζόμενος και εν συνεχεία τόνισε ότι φυσικά πρόκειται για πολιτικά κίνητρα.
«Όχι με σεξουαλικά… Πολιτικά το πληρώσαμε. Αντι να μη μας κράζουν με 15% λιγότερο βρήκαμε και τον μπελά μας. Γιατί; Τυχαίο ήταν; Αν τον ήξερα αυτό που το έκανε θα τον είχα χαστουκίσει. Αν ήταν στο υπουργείο Εμπορίου θα σας τον είχα έτοιμο εγώ τώρα».