Ο νεαρός πολίτης που χτυπήθηκε από αστυνομικούς χθες στη Νέα Σμύρνη, «ανήκει στην αναρχική οργάνωση «Ταξική Αντεπίθεση» και συμμετείχε μάλιστα και στην επίθεση που έγινε προ ημερών στο υπουργείο Υγείας, σε διαμαρτυρία υπέρ του τρομοκράτη – δολοφόνου Δημήτρη Κουφοντίνα» υποστήριξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

Μάλιστα έδωσε και τα στοιχεία του νεαρού, καταδικάζοντας ωστόσο τα επεισόδια και μιλώντας για υπέρμετρη βία από πλευράς αστυνομικών.

«Προσπάθησε να αποσπάσει επιχειρησιακό όπλο της αστυνομίας πριν το γεγονός που καταγράφηκε στις κάμερες», είπε ο κ. Κυρανάκης πριν πει το όνομα του ακτιβιστή, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου Άκη Παυλόπουλου.

«Η ενημέρωση που έχουμε για τον συγκεκριμένο είναι ότι λέγεται [….]» είπε ο κ. Κυρανάκης με τον δημοσιογράφο να τον διακόπτει λέγοντας: «Μη λέτε το όνομά του». Ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος συνέχισε, προσθέτοντας ότι ανήκει στην «Ταξική Αντεπίθεση» και υποστήριζε τα δικαιώματα του πολυισοβίτη Κουφοντίνα.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο με τα όσα είπε ο κ. Κυρανάκης εδώ: