Δίχως ιδιαίτερες εκπλήξεις, ανατροπές ή και θρίλερ, που θα έπρεπε να ξενυχτήσουν τους ενδιαφερόμενους ή τους ψηφοφόρους, αναμένεται να κυλήσουν τα αποτελέσματα για τους πέντε μεγαλύτερους δήμους της χώρας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έκανε η Singular Logic έχοντας το 10% των αποτελεσμάτων.

Στην Αθήνα, σύμφωνα με την εκτίμηση της εταιρίας, ο δήμαρχος Νικήτας Κακλαμάνης αναμένεται να κερδίσει τον πρώτο γύρο με ποσοστό 35,3% και να βρεθεί στο δεύτερο γύρο με αντίπαλο τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος ο οποίος απέσπασε 28,5%. Τρίτος ο Νίκος Σοφιανός με 13%.

Στη Θεσσαλονίκη ο κ. Γκιουλέκας επικρατεί με 38,4% , ενώ ο κ. Μπουτάρης ακολουθεί με 33,1% και ακολουθεί ο κ. Ζαριανόπουλος με 9,5%.

Στην Πάτρα επικρατεί ο κ.Κατσικόπουλος με 35%, ακολουθεί ο ανεξάρτητος κ. Δημαράς με 20,5% και τρίτος ο κ. Χριστόπουλος με 17,7%.

Στον Πειραιά ο Γιάννης Μίχας κέρδισε τον πρώτο γύρο με 29,7%, ενώ θα δώσει τη μάχη του δεύτερου γύρου με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος απέσπασε το 23,4% των ψήφων.

Τρίτος έμεινε τελικά ο Πέτρος Μαντούβαλος με 18,5%.
Τέλος, ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα ήρθε για το Ηράκλειο Κρήτης, καθώς ο δήμαρχος κ. Κουράκης επανεκλέγεται με ποσοστό που αγγίζει ή ξεπερνά το 70 τοις εκατό.