«Μια φωνή μέσα από την φυλακή είναι χίλιες φορές δυνατότερη από τις φωνές στα κανάλια της διαπλοκής», είναι ο τίτλος μηνύματος του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος χαρακτηρίζει την κράτησή τους ως «παγκόσμια πρωτοτυπία».

«Μάλλον είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που φυλακίζεται, επειδή είχε ένα όπλο με άδεια και η μεγαλύτερη φαιδρότητα που έχω ακούσει τώρα στα κανάλια από το πρωί είναι ότι έχω μετατρέψει ένα κυνηγετικό όπλο σε πυροβόλο! Λες και τα κυνηγετικά όπλα δεν είναι πυροβόλα, αλλά νεροπίστολα. Και βέβαια το κορυφαίο από όλα αυτά που γράφτηκαν στο ένταλμα για την προφυλάκισή μου ήταν φυλακίζομαι για ένα χαστούκι που έδωσα πριν από δύο χρόνια! Όλα αυτά νομίζω έχουν κάνει τον απλό Έλληνα πολίτη να γελά και να κατανοεί απόλυτα ότι πλέον αποδεδειγμένα και με απόλυτα τεκμήρια και ντοκουμέντα η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής είναι για τα πανηγύρια», σημειώνει.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης κάνει λόγο για «γελοία κατηγορία ως πρόσχημα για να με φυλακίσουν» και προσθέτει: «Το γνώριζα και το περίμενα ότι θα προφυλακιστώ και το είχα πει και στην Βουλή την προηγούμενη ημέρα. Όταν άρχισε ο πόλεμος της Χρυσής Αυγής εδώ και δυο χρόνια με το σύστημα της πολιτικής διαφθοράς, που τους καταγγείλαμε με ονόματα και στοιχεία, το περιμέναμε ότι θα μας πολεμήσουν με κάθε μέσο. Ένα από αυτά τα μέσα που χρησιμοποιεί το σύστημα είναι οι προφυλακίσεις. Είναι ένας πολιτικός εκβιασμός για να μας κάνουν να λυγίσουμε και να πάψει η Εθνική Αντίσταση».

«Θα συνεχίσω να είμαι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής με γραπτές και τηλεφωνικές δηλώσεις. Ούτως ή άλλως είμαστε αποκλεισμένοι και για να με δει κανείς στην τηλεόραση, έπρεπε να κάνει τον σταυρό του, διότι τα κανάλια των νταβατζήδων μας είχαν αποκλείσει ολοκληρωτικά», σημειώνει ακόμη.