Εξιτήριο πήρε σήμερα από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλευόταν εδώ και έναν μήνα με κορονοϊό, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Ο κ. Πλακιωτάκης είχε εμφανίσει πυρετό και ακολούθως έκανε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε θετικό. Αρχικά έμεινε σε απομόνωση στο σπίτι του, αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Στη διάρκεια της νοσηλείας χρειάστηκε να εισαχθεί και σε ΜΕΘ. 

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αναφορικά με την εξέλιξη της πορείας της υγείας  του υπουργού Ναυτιλίας, ενημερώνοντας πως ο κ. Πλακιωτάκης πήρε σήμερα στις 12:30 εξιτήριο.

«Επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω από καρδιάς, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό, τους εργαζόμενους στον Ευαγγελισμό, για το ενδιαφέρον, τη φροντίδα, τη μάχη που δίνουν για κάθε μία και κάθε έναν ασθενή που νόσησε από Covid 19.

Mε τη βοήθειά τους, ελπίζω σύντομα να βρεθώ κοντά στην οικογένειά μου αλλά και να επανέλθω στα καθήκοντά μου» έγραφε πριν λίγες ημέρες, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.