Για «λάσπη» και «κιτρινισμό» απέναντί του έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στην υπόθεση της ενοικίασης εξοχικής κατοικίας στο Σούνιο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης επέλεξαν τη στιγμή που έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτό το θέμα. Μιλάνε για βίλα εκατομμυρίων, ενώ πρόκειται για ένα μικρό, όμορφο σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευτης, σημειώνοντας πως «βίλα, είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο, που είναι μεσοτοιχία με το σπίτι του κ. Χριστοφοράκου».

Και συνέχισε: «Το κόμμα των μεγαλοϊδιοκτητών και των υπερχρεωμένων με συνολικά δάνεια πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ κάνουν ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος». Εξήγησε, δε, ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος δεν είναι «ούτε κάποιος επιχειρηματίας με συναλλαγές με το Δημόσιο, ούτε διαπλεκόμενος, ούτε χρωστάει στο Δημόσιο ή σε τράπεζες, το είχε σε αγγελία για ενοικίαση και πώληση για δέκα χρόνια και έμενε ανεκμετάλλευτο. Ως εκ τούτου, επειδή ήθελε να το ανακαινίσει, συμφώνησε να του κάνει ένα ενοικιαστήριο για τέσσερα χρόνια» καθ’ όλα νόμιμα και γι’ αυτό δόθηκαν και τα σχετικά έγγραφα του συμφωνητικού στη δημοσιότητα.

Δείτε τη συνέντευξη: