«Είτε γουστάρουν είτε δε γουστάρουν κάποιοι, είμαι από τους παλαιότερους στην παράταξή μου και τη διαγραφή από αυτή την παράταξη, δεν πρόκειται να την κάνει κανείς», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μπορεί να έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία όμως, όπως είπε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, κρατά πολύ καλές επαφές με στελέχη του κόμματος, το οποίο υπηρέτησε.

«Αυτοί που με διέγραψαν, δεν μου έχουν τηλεφωνήσει», είπε ο κ. Κακλαμάνης.

Αναφερόμενος πάντως στην υποψηφιότητά του στο δήμο της Αθήνας και στην πρόταση που του έκανε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος να συστρατευθούν, τόνισε: «Παρασκευή βράδυ μου έκανε την πρόταση ένας φίλο να κατεβούμε από κοινού με επικεφαλής τον Άρη Σπηλιωτόπουλο», είπε ο κ. Κακλαμάνης και πρόσθεσε: «Μου έκαναν πρόταση να κατέβω μαζί με τον Α. Σπηλιωτόπουλο και μετά από έξι μήνες θα δήλωνε παραίτηση και θα αναλάμβανα δήμαρχος εγώ στη συνέχεια».

Ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε ότι με αυτή την πρόταση που του έγινε, προφανώς κάποιοι δεν ήξεραν τον χαρακτήρα του. «Δεν ήταν δυνατόν να βάζω παζάρι την πόλη της Αθήνας», κατέληξε ο ανεξάρτητος βουλευτής.