Στο 46ο Δημοτικό Σχολείο Δήμου Πατρέων άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα ο αντιπρόεδρος της Ένωσης για την Πατρίδα και τον Λαό, ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά, ανέφερε: «Η Πατρίδα σήμερα μετράει παρουσίες και όχι ο Νικολόπουλος τους φίλους του.

Το πατριωτικό μας καθήκον είναι υπέρτερο πάντων.

Άλλωστε είναι διαφορετική η σχέση φιλίας με εκείνη της πολιτικής.

Για αυτό δεν μετρά ο Νίκος φίλους, αλλά η Πατρίδα τους παρόντες

Υπάρχουν κάποιες κρίσιμες στιγμές που πρέπει ο καθένας από εμάς να πει το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι.…και αυτές είναι οι πιο αποφασιστικές της ζωής.

Μια τέτοια είναι και αυτή που καλείται ο πολίτης να ψηφίσει ναι στη πατρίδα, στο μέλλον, στις ελπίδες… Ή να ψηφίσει όχι σ’ όλα αυτά και να παραμείνει δουλοπάροικος στην ίδια του τη χώρα.

Τώρα την επιλογή την έχει ο πολίτης….

Κι εγώ την είχα, όταν επέλεξα να παρατήσω την Υπουργική καρέκλα και να παραιτηθώ από την κυβέρνηση τους για να μην πω το ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ στη κ. Μέρκελ και στην ξένη Τρόικα των δυναστών δανειστών.

Επέλεξα να γίνω μπροστάρης της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, γιατί αυτό όφειλα στην Πατρίδα, στην παράταξη, στους πολίτες που με ψηφίζουν 25 χρόνια.. Σήμερα που την έχουμε πιότερο ανάγκη από ποτέ αυτήν την ελπίδα, δεν μπορεί να μας την πάρει κανένας… ούτε από μένα ούτε από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες .

Και για αυτό και εμείς, ο Πολύδωρας, ο Ψωμιάδης, ο Ζώης και πολλοί ακόμα δεν κάνουμε πίσω.

Είμαστε πιο πολλοί και θα γίνουμε περισσότεροι.

Θέλουμε και μπορούμε να τους διώξουμε.

Δεν είμαστε χαμένοι από χέρι.

Στο χέρι μας βρίσκεται η προοπτική μας. Αρκεί να ανοίξουμε το μυαλό μας, την καρδιά μας και να κλείσουμε τα αυτιά μας στη φωνή της προπαγάνδας.

Το ερώτημα είναι αγαπάμε εμείς περισσότερο απ όλα την πατρίδα, την οικογένεια και τη ζωή;

Τότε λέμε το ναι στην Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό.

Με την ψήφο μας παίρνουμε πίσω την Πατρίδα και την ζωή στα χέρια μας».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.