Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» Αρης Σπηλιωτόπουλος συναντήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Τουρισμού, με την Υπουργό Τουρισμού, κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αθήνα για να ανακάμψει συνολικά χρειάζεται δυναμισμό, εξωστρέφεια και συγκεκριμένο σχέδιο ανάπτυξης. Η πρόταση του Άρη Σπηλιωτόπουλου ανταποκρίνεται πλήρως στις τρεις αυτές προϋποθέσεις. Άλλωστε και από κυβερνητικής πλευράς, οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στον τουρισμό και στην ασφάλεια της πόλης, ευνοούν μια νέα αντίληψη στο Δήμο της Αθήνας. Εύχομαι στον Άρη Σπηλιωτόπουλο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην τελική ευθεία για τις εκλογές».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος, δήλωσε:

«Με μεγάλη μου χαρά επισκέπτομαι πολιτικούς που μιλάμε την ίδια γλώσσα και κυρίως που έχουμε τους ίδιους στόχους. Όπως η Υπουργός έτσι και εγώ πιστεύω ότι η Ελλάδα, αλλά ακόμα πιο συγκεκριμένα η Αθήνα μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να πετύχει τη ζητούμενη οικονομική ανάπτυξη, εάν επικεντρωθεί στον τουρισμό και στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου δώδεκα μήνες το χρόνο. Αυτό μπορεί να πετύχει εάν συνδέσουμε τον τουρισμό με τον πολιτισμό, εάν δημιουργήσουμε εξωστρεφή πολιτισμικά γεγονότα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και εάν με συνεργασία του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης- που όπως είδα είναι πρόθυμο- προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες στοχεύσεις όπως: ο συνεδριακός τουρισμός με την ολοκλήρωση του μεγάλου Συνεδριακού Κέντρου της Αθήνας και ο λεγόμενος τουρισμός του Σαββατοκύριακου, όπου εκεί υπάρχουν συγκεκριμένες δράσεις, τις οποίες ως Δήμος της Αθήνας μπορούμε να πετύχουμε. Από εκεί και έπειτα πιστεύω ότι με αυτό τον τρόπο θα ενισχύσουμε την ανάπτυξη, το εισόδημα των Αθηναίων και θα δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας. Μόνο έτσι η Αθήνα μπορεί να σταθεί στα πόδια της».