Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στο πόρισμα της πλειοψηφίας της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που του «δείχνει» το δρόμο για το Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση Novartis.

Σε δήλωση του ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για «πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου» τονίζοντας πως η πλειοψηφία με τις ενέργειες της «ολοκλήρωσε τον ευτελισμό του Συντάγματος, κάθε έννοιας νομιμότητας  και της αποστολής της ως κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.».

Μάλιστα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης αναφερόμενος στην διαφωνία που, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε μεταξύ των δυο αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου που ερεύνησαν τους δικονομικούς χειρισμούς των εισαγγελέων κατά της διαφθοράς, επικαλείται «τον εκβιασμό, που είχε προαναγγείλει φιλοκυβερνητική εφημερίδα και υπέστη ο κ. Ζαχαρής».

«Τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του παλαιού πολιτικού συστήματος, η φοβική μάλλον ανύπαρκτη αντίδραση της σημερινής κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε  τζαμί, η επερχόμενη οικονομική καταστροφή και η διαφαινόμενη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν από την πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου.» καταλήγει ο κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ολόκληρη η δήλωση

Η πλειοψηφία της προκαταρκτικής επιτροπής ολοκλήρωσε τον ευτελισμό του Συντάγματος, κάθε έννοιας νομιμότητας  και της αποστολής της ως κορυφαίας κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Αγνόησε για να αποκρύψει τα πορίσματα των Αντεισαγγελέων του Αρείου Πάγου.

Προφανώς τρέμει την ανεπάρκεια του πορίσματος Ζαχαρή, σε σύγκριση με το πόρισμα Σοφουλάκη.

Κατά πάσα πιθανότητα τα πορίσματα επιβεβαιώνουν τον εκβιασμό, που είχε προαναγγείλει φιλοκυβερνητική εφημερίδα και υπέστη ο κ. Ζαχαρής.

Δεν αποκλείεται να αποκαλύπτουν και τον εκβιαστή του κ. Ζαχαρή.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αρνήθηκε να μου χορηγήσει αντίγραφα των πορισμάτων των κ.κ. Ζαχαρή και Σοφουλάκη χωρίς  μέχρις στιγμής να μου αιτιολογήσει την άρνησή της.

Τα τεράστια οικονομικά σκάνδαλα του παλαιού πολιτικού συστήματος, η φοβική μάλλον ανύπαρκτη αντίδραση της σημερινής κυβέρνησης στις τουρκικές προκλήσεις, με αποκορύφωμα τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε  τζαμί, η επερχόμενη οικονομική καταστροφή και η διαφαινόμενη παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος δεν πρόκειται να συγκαλυφθούν από την πρωτοφανή, παράνομη και κατάπτυστη πολιτική δίωξη σε βάρος ενός αθώου.

TAGS