«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθώ να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. Τώρα που περιμένω και δεύτερο παιδί να τρέχω για δήμαρχος;» έλεγε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης στον σύμβουλό του Θ. Πλεύρη το βράδυ του Σαββάτου όταν πήγαν να δειπνήσουν σε εστιατόριο στο Νέο Ψυχικό, σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη.

Όπως αναφέρει η στήλη, οι συναντήσεις των Γεωργιάδη και Πλεύρη έχουν πυκνώσει τελευταίως και οι λόγοι είναι δύο. Πρώτον, ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Γεωργιάδη στην υπόθεση Καμμένου και, δεύτερον, ο κ. Πλεύρης είναι ο πρώτος επιλαχών στην Α’ Αθηνών. Συνεπώς, αν εκλεγεί δήμαρχος Αθηναίων οποιοσδήποτε γαλάζιος βουλευτής από την Α’ Αθηνών εισέρχεται αυτομάτως στη Βουλή. Πάντως, όπως μου μετέφεραν, εκείνο το βράδυ οι κ.κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης έκαναν μια λεπτομερή συζήτηση και για τη… μισθοδοσία του δημάρχου!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν ήταν ένα αθώο δείπνο ανάμεσα σε δύο φίλους, όπως οι κκ. Πλεύρης και Γεωργιάδης, αλλά ήταν μία άτυπη συνεδρίαση γιατρών, μεγαλογιατρών, φαρμακοβιομήχανων και φαρμακέμπορων και το δείπνο το διοργάνωσε ο σύμβουλος του υπουργού κ. Πλεύρης. Προσκεκλημένες (του υπουργού) ήταν και οι αδελφές Καϊλή (Εύα και Μανταλένα). Κάποιος από το τραπέζι έλεγε ότι τους δίνουν συμβουλές επικοινωνίας.

Έξω από το εστιατόριο πάλι εμφανίστηκε η γνωστή…τζάκουαρ, με τους φουσκωτούς. Ο ιδιοκτήτης της συνέτρωγε με τον υπουργό.