Για τα επόμενα πολιτικά του βήματα, τις συνεργασίες ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών αλλά και το «ραντεβού» του με τον Βύρωνα Πολύδωρα μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε στις συμμαχίες στις εκλογές, λέγοντας ότι δεν θα συνεργαστεί με Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή. Σχολίασε ακόμη την απουσία του Γιάννη Δημαρά από τα κανάλια. «Δεν είναι βήμα των καιρών ότι ο Γιάννης Δημαράς είναι κομμένος από τα κανάλια;».

Υποστήριξε ότι «Δεν έχουμε να κάνουμε με την κεντροδεξιά. Δεν μας ενδιαφέρει να χτίσουμε ένα νέο κεντροδεξιό κόμμα». Και αποκάλυψε ότι θα συζητήσει με τον Βύρωνα Πολύδωρα για ενδεχόμενη συνεργασία. «Τον αγαπώ και τον ψήφισα. Έκανε τη σύγκρουσή του, λίγο αργά για μένα. Παραμένει όμως ακόμη μία σημαντική προσωπικότητα. Με το Βύρωνα πάντα συζητούσα, συζητώ και θα συζητάω. Θα έχουμε συνάντηση τις επόμενες μέρες», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο θέμα του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ πότε έρχεται κοντά μας, πότε φεύγει».

Και με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν τους βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. να φεύγουν από το κόμμα του, είπε ότι πολλά δημοσιεύματα έχουν γράψει ανακρίβειες.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε ένα κίνημα πολιτών. Στην κοινοβουλευτική ομάδα δεν επιβάλλει ο πρόεδρος τη θέλησή του. Όταν αποχώρησαν οι Μακρόπουλος και Κουράκος, είπαν ότι είμαστε οι εναπομείναντες. Ξύδι, άμα τους αρέσει», τόνισε.

Εξαπέλυσε όμως και κατηγορώ στην κυβέρνηση και σε διάφορους επιχειρηματίες.

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η κυβέρνηση από την αρχή του νέου έτους προασπίζεται να συμφέροντα των εργολάβων, αδιαφορώντας για τους πολίτες.

«Έχουμε τον κ. Στουρνάρα να γράφει γράμμα στην τρόικα ότι το πρώτο μνημόνιο ήταν αποτυχημένο αλλά να το συνεχίζει. Βλέπουμε να ακυρώνεται η Υγεία. Το 25ευρω είναι βαρύ χτύπημα για τους συνταξιούχους, τους ανέργους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μίλησε και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει, για μία ακόμη φορά, με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη. «Είναι άλλο να αντιμετωπίζεις κάποιον που λειτουργεί ως υστερικός απέναντί σου. Το μόνο τρόπο που έχω είναι να πάω στη Δικαιοσύνη».

Και αναφερόμενος στα Μέσα που τον «χτυπούν», είπε: «Ας με χτυπάνε. Και να με κάψουν ζωντανό, θα τους τσακίσω. Θα συνεχίσω να κυνηγάω και τους απατεώνες που έφαγαν το αίμα του ελληνικού λαού», είπε συμπληρώνοντας: «Εφαρμόζεται μία πολιτική της συγκάλυψης. Εμείς λέμε στοπ τώρα».

Αναφερόμενος στο θέμα που έχει ξεσπάσει με τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Ικαρία, υποστήριξε: «Αποδείξεις υπάρχουν και είναι κατατεθειμένες στην εφορία. Αποφάσισα από την τσέπη μου να πληρώσω τους καλεσμένους δημοσιογράφους για να μην πει κανείς ότι τους πλήρωσε το υπουργείο».

Και επανέλαβε: «Εγώ δεν εκβιάζομαι, ούτε θα κάνω πίσω. Θα τους τσακίσω ακόμη κι αν με κάψουν ζωντανό».