Να μην υπάρξουν κοινοβουλευτικές δραστηριότητες τη Μεγάλη Εβδομάδα αποφάσισε πριν από λίγη ώρα η διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και το κοινοβουλευτικό έργο να ξεκινήσει εκ νέου στις 22 Απριλίου.

Επίσης, αποφασίστηκε:

  • Οι εργασίες της Βουλής να ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή, 10 Απριλίου, με τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, η οποία θα συνεδριάσει σε πλήρη σύνθεση στην αίθουσα της Ολομέλειας, στις 10.00 το πρωί, με θέμα ημερήσιας διάταξης την ενημέρωση των μελών της από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κ. Στέλιο Πέτσα, κατόπιν αποδοχής του αιτήματος των μελών του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Στις 22 Απριλίου, να συζητηθεί στην Επιτροπή η 5η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και να εισαχθεί στην Ολομέλεια προς συζήτηση την Παρασκευή 24 Απριλίου.
  • Ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος, να ξεκινήσει την Πέμπτη 23 Απριλίου και να συζητηθούν οι επίκαιρες ερωτήσεις που θα υποβληθούν έως την Τρίτη 21 Απριλίου. Σημειώνεται, ότι ότι σε κάθε Κοινοβουλευτική Ομάδα αναλογούν δύο επίκαιρες ερωτήσεις της επιλογής τους.