Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ανακοίνωσε την απόφαση του να προσφέρει το 50% του μισθού του στη μάχη κατά του κορονοϊού.

«Είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω» τονίζει , υπογραμμίζοντας ότι «το μέγιστο είναι να είμαστε όλοι εδώ, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, όσες και όποιες έχει ο καθένας, και στο τέλος να νικήσουμε. Όλοι. Γιατί αυτή η πληγή δεν είναι δική του, δική της ή δική τους. Είναι δική μας».

Το 50% της αποζημίωσης μου είναι το λιγότερο που μπορώ να προσφέρω στη μάχη κατά του κορωνοιού. Το μέγιστο είναι να…

Posted by Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis on Monday, March 30, 2020

Το ήμισυ των αποδοχών του καταθέτει και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού

Μετά το κάλεσμα που έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει το 50% της δημαρχιακής αποζημίωσής του αυτού του διμήνου, στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Συγκεκριμένα, ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε:

«Με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, στη δύσκολη αυτή στιγμή για τη χώρα μας, καταθέτω το 50% της δημαρχιακής μου αποζημίωσης για τους επόμενους δύο μήνες, στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid-19. Στη μάχη απέναντι σε αυτή την πρωτόγνωρη απειλή, είμαστε όλοι ίσοι, είμαστε όλοι ενωμένοι».