Αντίστροφα μετράει το χρόνο προκειμένου να έρθει η επόμενη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Ο λόγος είναι ότι εκείνη την ημέρα θα αφιχθεί στη χώρα μας ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, και ο αντιπρόεδρος της FIFA και πρόεδρος της αγγλικής ομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ, προκειμένου να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή θα λήγουν και τα… βάσανα του μέλους της κυβέρνησης με το εν λόγω θέμα που τον έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό αλλά φέρνοντάς το πλέον εις πέρας, θα έχει το χρόνο να ασχοληθεί με μια σειρά άλλων σημαντικών ζητημάτων που έχουν μείνει πίσω.

«Μόλις πέσουν οι υπογραφές του σχετικού μνημονίου, η δική μου εμπλοκή με τα αθλητικά τελειώνει» δηλώνει στους συνεργάτες του με μια δόση ανακούφισης αφού έχει πραγματοποιήσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα ουκ ολίγες συναντήσεις εντός και εκτός συνόρων.

Θυμίζουμε ότι μόλις χθες ο κ. Γεραπετρίτης υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τον υπερσύμβουλο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τον 57χρονο Τσέχο Πετρ Φούσεκ που παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις τόσο στην UEFA όσο και στη FIFA, στις οποίες περιγράφει λεπτομερώς τις παρεμβάσεις του, αλλά και την πρόοδο που συντελείται στα θέματα που τελούν υπό την εποπτεία του.

Κι όλα αυτά σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο χρονικό σημείο, καθώς από τη μια την Κυριακή διεξάγεται το πολυσυζητημένο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και από την άλλη βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης, καθώς επίσης και το τί θα γίνει τελικά με το θέμα των τιμωριών και της τροπολογίας της κυβέρνησης.

TAGS