Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα

«Η ΝΔ δεν έχει εθνικό σχέδιο για την εκπαίδευση, δεν ενδιαφέρεται για την δημόσια εκπαίδευση»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16:45
23/01/2020
Φώφη Γεννηματά: Η κυβέρνηση εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα
6
loading

H κυβέρνηση απαξιώνει την δημόσια εκπαίδευση και εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα, υποστήριξε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μετά την ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή, όπου εγκρίθηκε η ρύθμιση για τα επαγγελματικά δικαιώματα των καθηγητών των κολεγίων.

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «η Κυβέρνηση της ΝΔ εξισώνει και ακαδημαϊκά τα πτυχία των Πανεπιστημίων με τους τίτλους σπουδών των ιδιωτικών κολεγίων. Απαξιώνει τα Πανεπιστήμια αλλά και τον ρόλο του σχολείου».

Προσθέτει ότι «η ΝΔ δεν έχει εθνικό σχέδιο για την εκπαίδευση. Δεν ενδιαφέρεται για την δημόσια εκπαίδευση, εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

6
σχόλια
 1. avatar Και η αντιπολίτευση εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα

  Των φροντιστηρίων. Ωχοχοχο!

 2. avatar ????????????????????

  ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ..............
  ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

 3. avatar ΑΠΕΤΥΧΕΣ

  Τώρα είναι αργά Φώφη! Τους αβαντάριζες για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να πάρεις την θέση του. ΑΠΕΤΥΧΕΣ. Τους βοηθούσες πιστεύοντας ότι θα συγκυβερνήσετε. ΑΠΕΤΥΧΕΣ. Τους στήριζες ελπίζοντας ότι θα κάνουν ΠτΔ από το κόμμα σου. ΑΠΕΤΥΧΕΣ. Αντε σπίτι σου τώρα να δούμε τι θα σώσουμε - αν σώζεται. [,,,] ο Κούλης, αλλά σε έξι μήνες σας αποστράτευσε όλους! Ποιός είναι [...];

 4. avatar Σκέψου τι γίνεται

  Τους ξεφωνίζουν ακόμη και οι συνεργάτες τους στις μίζες, την πτώχευση της χώρας και το μνημόνιο! Φαντάσου τα όργια της κυβέρνησης στην εκχώρηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδος (μέσα σ'αυτές λογίζεται και η δημόσια Παιδεία) στα μεγάλα συμφέροντα! Προφανώς εισπράττουν τα γραμμάτια επειδή έκαναν τη ΝΔ κυβέρνηση.

 5. avatar IVV

  Σώωωωπα...φιλελέδες δεν είναι?

 6. avatar 1+1

  Δεν πληρώνω τίποτα , δεν δουλεύω ποτέ , είμαι ...αριστερίλας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει