Για τις συλλήψεις της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε ο Γιώργος Βαρεμένος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για εγκληματική οργάνωση. Τόνισε ότι στην Κουμουνδούρου είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη Χ.Α. και είπε ότι την οριστική λύση θα τη δώσει ο ελληνικός λαός καταδικάζοντάς την.

«Εμείς φωνάζαμε και σκούζαμε εδώ και καιρό ότι πρόκειται για μια εγκληματική οργάνωση. Εγώ προσωπικά έλεγα για ναζιστικό υπόκοσμο. Απ’ ό,τι φαίνεται, υπήρχαν τα στοιχεία. Δεν συνελέγησαν τα στοιχεία τις δυο τελευταίες μέρες. Δυστυχώς όμως δεν είχαν αξιοποιηθεί τότε. Κάποιοι είχαν φτάσει να μιλούν και για προοπτική συνεργασίας με αυτό το μόρφωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και τόνισε: «Πρέπει η Δικαιοσύνη να φέρει σε πέρας την έρευνα. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το θέμα θα το εκκαθαρίσει ο ελληνικός λαός. Την αναγέννηση της χώρας δεν θα την εγγυηθούν ακόμη και οι καλοί δικαστές, ο ελληνικός λαός θα κληθεί να καθαρίσει την υπόθεση αυτή».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.