Ο υφυπουργός για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, Παντελής Καψής από τα Χανιά, όπου βρίσκεται για τις εργασίες του 2ου ετησίου συνεδρίου του ελληνικού Φόρουμ Δημόσιας Πολιτικής δήλωσε: «Δημοκρατία χωρίς να εφαρμόζεται ο νόμος δεν υπάρχει».

Σχολιάζοντας τις συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της οργάνωσης, ο κ. Καψής σημείωσε: «Δεν είναι πολιτικό το θέμα. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει τη δουλειά της προς όλες τις κατευθύνσεις. Δημοκρατία χωρίς να εφαρμόζεται ο νόμος δεν υπάρχει. Να αφήσομε τον νόμο να εφαρμοστεί πλήρως προς όλες τις κατευθύνσεις».

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι το κόμμα της Χρυσής Αυγής πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, ο υφυπουργός τόνισε: «Εγώ δεν νομίζω ότι πρέπει να ληφθούν πολιτικά μέτρα. Να εφαρμοστεί ο νόμος. Και όπως το έχουμε πει πολλές φορές, να τους ταράξουμε στη νομιμότητα. Όλους. Αυτό νομίζω ότι είναι το καλύτερο για τη δημοκρατία».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.