Δέσμιος της μανίας του να καταστροφολογεί, ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει ακόμα και την απλή αριθμητική. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δημιούργησε αυτή την προσωρινή αύξηση χρέους, ενώ το Δημόσιο έχει εξασφαλιστεί ισοδύναμα, αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνο Σκουρλέτη σχετικά με το ζήτημα του δημοσίου χρέους και τον καλεί να «φωνάξει από κάποια συνιστώσα κάποιον ειδικότερο να του εξηγήσει».

«Με εθνική προσπάθεια η Ελλάδα ισχυροποιείται και το αναγνωρίζουν πλέον όλοι διεθνώς, όσο και αν αυτό χαλάει τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει ο κ. Κεδίκογλου.

Η πλήρης δήλωση του Σίμου Κεδίκογλου:

Δέσμιος της μανίας του να καταστροφολογεί, ο ΣΥΡΙΖΑ διαστρεβλώνει ακόμα και την απλή αριθμητική. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών δημιούργησε αυτή την προσωρινή αύξηση χρέους, ενώ το Δημόσιο έχει εξασφαλιστεί ισοδύναμα. Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ας φωνάξει από κάποια συνιστώσα κάποιον ειδικότερο να του εξηγήσει.

Με εθνική προσπάθεια η Ελλάδα ισχυροποιείται και το αναγνωρίζουν πλέον όλοι διεθνώς, όσο και αν αυτό χαλάει τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.