Υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών και του έργου που έχει επιτελέσει μέχρι στιγμής η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να σώσει τη χώρα από τα όρια της καταστροφής, τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega Channel.

Όπως τόνισε ο κ. Ραγκούσης, η κυβέρνηση έλαβε από την πρώτη στιγμή διαρθρωτικά μέτρα και η απόφασή της ήταν ξεκάθαρη υπέρ των διαρθρωτικών αλλαγών, προκειμένου να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού και να πάψουν οι ρουσφετολογικές προσλήψεις και η κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος.

«Αυτό που δεν είχαμε με το μέρος μας ήταν ο χρόνος», υπογράμμισε ο υπουργός, ενώ απαντώντας στην κριτική της Νέας Δημοκρατίας, ότι το ΠΑΣΟΚ άργησε να λάβει τα απαραίτητα μέτρα, υποστήριξε ότι το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει την ευθύνη, που η χώρα έφθασε στο χείλος της καταστροφής.

Επίσης, ανέφερε ότι «η Ελλάδα έχει πιάσει τους στόχους της και έχει πλέον να επιδείξει αποτελέσματα, που κανείς δεν περίμενε να επιτύχει».

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε ότι ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι τα μέτρα που λάβαμε, ήταν απαραίτητα για να σώσουμε την Ελλάδα και γι’ αυτό στηρίζει την προσπάθειά της κυβέρνησης.

Καταλήγοντας, τόνισε ότι ακόμη οι διεθνείς αγορές είναι κλειστές για την Ελλάδα, παρά τα αποτελέσματα που υπάρχουν από τις διαρθρωτικές αλλαγές, και υπογράμμισε ότι είναι αναγκαίο να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η εικόνα της Ελλάδας στη διεθνή Οικονομία, ώστε να μπορέσει και πάλι να συμμετάσχει ως ισότιμος εταίρος στο διεθνές οικονομικό γίγνεσθαι.