«Ο υπουργός Υγείας προσβάλλει τη νοημοσύνη μας»

Σφοδρή επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ κατά του Α. Γεωργιάδη για τις αλλαγές στο ΕΣΥ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:42
12/08/2013
«Ο υπουργός Υγείας προσβάλλει τη νοημοσύνη μας»
4
loading

Επίθεση κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την πολιτική στον τομέα της υγείας εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον υπουργό Υγείας ότι «προσβάλλει τη νοημοσύνη μας, όταν λέει ότι οι αλλαγές στο ΕΣΥ δεν έχουν σχέση με το Μνημόνιο» και προσθέτει ότι αντί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις αυξημένες ανάγκες υγείας του πληθυσμού και ιδιαίτερα των ανασφάλιστων πολιτών, ο υπουργός προωθεί τους μνημονιακούς στόχους για κατάργηση κλινών σε δημόσια νοσοκομεία, ένταξη προσωπικού του ΕΣΥ σε καθεστώς διαθεσιμότητας, άμεση συρρίκνωση και «λειτουργικό» λουκέτο σε αρκετά νοσοκομεία.

«Οι δεσμεύσεις του υπουργού Υγείας ότι δεν θα απολυθεί κανένας εργαζόμενος, έχουν την ίδια αξιοπιστία με τις κατά καιρούς διαβεβαιώσεις ότι δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι «την ώρα που στη χώρα διευρύνεται η υγειονομική φτώχεια, δεν περισσεύει καμιά δομή περίθαλψης και κανένας εργαζόμενος στο ΕΣΥ και τον ΕΟΠΥΥ».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «σήμερα προέχουν οι συλλογικές αντιστάσεις και η κοινωνική αλληλεγγύη στον χώρο της Υγείας, το κοινό μέτωπο για την ανατροπή της ανθυγιεινής μνημονιακής πολιτικής, για την επιβίωση και την ανασυγκρότηση της δημόσιας περίθαλψης».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar thrilos

  ΕΧΕΤΕ ΝΟΗΜΟΣΎΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ???????

 2. avatar JB

  ΕΝΏ ΕΣΕΊΣ.......ΘΑ ....ΘΑ ....ΘΑ ......ΣΤΡΟΦΉ. 180 ... ....ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΆΞΟΥΜΕ ....ΘΑ ΔΟΎΜΕ....ΘΑ TO ΜΕΛΕΤΉΣΟΥΜΕ .!!!!

 3. avatar Douskas John

  Προσβάλει την νοημοσύνη μας ο σαμαράς που έκανε υπουργό αυτό το [...]

 4. avatar Nikos-Nikos .

  ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ? ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΙΝΟΤΑΝΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? καποτε , γιατι τωρα οι καταστασεις εχουν ΑΛΛΑΞΕΙ . ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΚΟ ΜΑΣ , ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ , ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει