«Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το “c” με το “k” θα έλυνα το πρόβλημα…», σχολιάζει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο Facebook, αναφέροντας ότι «οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων».

Συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας αναφέρει: «Αποχή από την ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων, οι βουλευτές της ΝΔ. Αποχή και του πρωθυπουργού από τη κρίσιμη συζήτηση στη Σύνοδο Κορυφής, όπου αποδείχθηκε ότι η Δανία και η Ολλανδία έχουν σημαντικότερο ρόλο και λόγο για τα Βαλκάνια από ό,τι η Ελλάδα.

Αλλά ας μη γκρινιάζουμε… Οι απόντες βρήκαν λύση στο πρόβλημα των εμπορικών σημάτων. Θα αφήσουμε το Macedonia στους Βορειομακεδόνες και θα κρατήσουμε εμείς το Makedonia. Πώς δε το σκέφτηκα τόσο καιρό ότι αλλάζοντας το “c” με το “k” θα έλυνα το πρόβλημα…

Και αυτός ο Κυριάκος, τόσες φορές ήρθε στο Μαξίμου για το ονοματολογικό, κουβέντα δεν μου είπε. Όλα τα έξυπνα τα κρατάει για τον εαυτό του ο μπαγάσας…».

Αποχή από τη ψηφοφορία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για την ενταξιακή πορεία των Δυτικών Βαλκανίων οι βουλευτές της ΝΔ….

Posted by Alexis Tsipras on Thursday, October 24, 2019