Παναγιωτόπουλος και Κύπριος πρέσβης συζήτησαν τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Κοινή βούληση για εμβάθυνση της συνεργασίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19:24
22/10/2019
Παναγιωτόπουλος και Κύπριος πρέσβης συζήτησαν τις προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο
2
loading

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας, Κυριάκο Α. Κενεβέζο, με τον οποίο συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος, όπως επίσης και τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Επίσης εκφράστηκε η κοινή βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών με στόχο την ενίσχυση της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή και την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων και απειλών.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar κακόμοιρος

  Και μετά έστειλαν έγγραφο διαμαρτυρίας μεταξύ καφέ ,ουίσκι κ.λ.π.

 2. avatar gkagkarin.blogspot.com

  «Σούδα, η αιχμή του δόρατός μας στην Ανατολική Μεσόγειο»

  ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 6ου ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ

  Την αυξανόμενη αξία της βάσης της Σούδας για τις ΗΠΑ αναδεικνύει η νέα επίσκεψη εκεί υψηλόβαθμων Αμερικανών αξιωματούχων, προς επιθεώρηση και αξιολόγηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων αλλά και όσων δρομολογούνται και κατασκευάζονται παραπέρα, στο πλαίσιο της νέας Συμφωνίας για τις βάσεις.

  Συγκεκριμένα, στις 16 Οκτώβρη επισκέφτηκε τη Σούδα η ίδια η αντιναύαρχος Λίζα Φρανκέτι, διοικήτρια του 6ου Στόλου των ΗΠΑ, ο οποίος με έδρα την ιταλική Νάπολη περιπολεί σε Ευρώπη και Αφρική.

  Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση των Αμερικανών, η Φρανκέτι επιθεώρησε μια σειρά χώρους όπως το παράρτημα της Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων Ευρώπης (Special Operations Command Europe - SOCEUR, καταδρομείς, με χώρο ευθύνης όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο, από τη Γροιλανδία μέχρι τη Ρωσία), αλλά και τη μελλοντική μονάδα logistics του κρηπιδώματος Κ-14.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2019/10/blog-post_789.html

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει