Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Δημήτρης Παπαδημούλης επιδόθηκαν σε έναν ιδιότυπο «πόλεμο» μέσω Twitter, με αφορμή ένα συνέδριο στα Σκόπια για τα Δυτικά Βαλκάνια.

«Ο κ. Παπαδημούλης με παρουσίασε ως απόντα ομιλητή σε συνέδριο που ουδέποτε επιβεβαίωσα ότι θα συμμετάσχω, παρότι είχα προσκληθεί. Περίμενα πως μετά από τόσα χρόνια στην Ευρώπη θα ήξερε πως ο αστερίσκος σημαίνει “to be confirmed”», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Μάλιστα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παρέθεσε και σχετική φωτογραφία από τους διοργανωτές του συνεδρίου, ενώ σε νέα ανάρτησή του τόνισε πως «τη σχέση μας με τη γειτονική χώρα δεν καθορίζει ένα συνέδριο δημοσιογραφικού χαρακτήρα, αλλά η σοβαρή, διπλωματική σχέση μεταξύ των χωρών μας».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε γράψει νωρίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης: «Αυτό που με εντυπωσιάζει είναι ότι στην τελική μορφή του προγράμματος απουσιάζει το όνομα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος στο αρχικό σχέδιο ήταν παρών. Γίνεται μια συζήτηση για την προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων & η ελληνική κυβέρνηση είναι εντελώς απούσα».