Διαμαρτυρόμενοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβαν το «χάιλ Χίτλερ» που ακούστηκε στη Βουλή και προκάλεσε αντιδράσεις, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Κοντονής, στον οποίο η Χρυσή Αυγή, με ανακοίνωσή της απέδωσε το ναζιστικό σύνθημα.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες σχετικά με το ποιος βουλευτής φώναξε πρώτος «χάιλ Χίτλερ» και τα πρακτικά της Βουλής που «δείχνουν» τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα, ο κ. Κοντονής, μιλώντας στον Alpha, διευκρίνισε ότι η φράση από τον κ. Πάντζα ακούστηκε στο τέλος, ενώ επανέλαβε ότι δεν ακούστηκε από τον ίδιο. «Ειπώθηκε καταγγελτικά και απαξιωτικά», υποστήριξε ο κ. Κοντονής.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση και κατά στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στον κ. Βορίδη, αναφέροντας ότι αυτός και άλλα στελέχη της Συγγρού «ανήκουν στην ακροδεξιά τάση της ΝΔ. Συνεχίζουν να είναι φορείς παρόμοιων ακροδεξιών ιδεών».

«Πιστεύουμε ότι είναι πατριωτικό καθήκον να ορθώσουμε μέτωπο απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η ΝΔ αντί να τοποθετηθεί απέναντι σε αυτό το αίσχος είπε πάλι για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό είναι όνειδος», σημείωσε, μεταξύ άλλων ο κ. Κοντονής, σχολιάζοντας την ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha: