Θέση υπέρ της διεξαγωγής των Πανελληνίων Εξετάσεων, στην ώρα τους, πήρε η πρώην υπουργός Παιδείας ‘Αννα Διαμαντοπούλου, με κείμενο που δημοσιεύει στην προσωπική της ιστοσελίδα.

Η κα Διαμαντοπούλου αναφέρεται, περισσότερο, στα γενικότερα προβλήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και λιγότερο στα συνδικαλιστικά αιτήματα της ΟΛΜΕ, τα οποία θεωρεί ότι θα μπορούσαν να βρουν απάντηση, αν τον Μάρτιο του 2012 είχε δοθεί η δυνατότητα στο υπουργείο Παιδείας να προωθήσει, με νομοσχέδιο, τις αλλαγές που είχαν ήδη συζητηθεί με τα κόμματα και τους φορείς της εκπαίδευσης.

Η πρώην υπουργός Παιδείας δημοσιοποιεί, παράλληλα, για πρώτη φορά, επιστολή της στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την οποία ζητούσε την παρέμβασή του, την οποία θεωρούσε «καταλυτική», προκειμένου να αρθούν τα προβλήματα που είχαν ανακύψει, ώστε να γίνει δυνατή η κατάθεση του νομοσχεδίου, χωρίς να λάβει απάντηση. Η ευκαιρία, όμως, όπως αναφέρει η κ. Διαμαντοπούλου, χάθηκε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.