Πάνω από ένα κινητό βρίσκονται συνεχώς οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και ειδικά οι πιο νέοι, προκειμένου να αποφευχθούν τα φαινόμενα ασυνεννοησίας του παρελθόντος και να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία. Eνόψει κρίσιμων κοινοβουλευτικών διαδικασιών αλλά και φορτισμένων πολιτικών συγκυριών το Μαξίμου αποφάσισε να καταφύγει στην υψηλή τεχνολογία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ  του ενθέτου «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά». Επιστρατεύτηκε λοιπόν, η γνωστή εφαρμογή WhatsApp που εκτός των άλλων παρέχει και ασφάλεια από διάφορα «πονηρά» λογισμικά.

Πέρα της επικοινωνίας, παράλληλα παρέχονται και οδηγίες για τη διαχείριση της επικαιρότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο κόλπο μπήκαν και στελέχη του πρωθυπουργικού γραφείου Τύπου τα οποία μέσω μηνυμάτων καθοδηγούν μέσω της εφαρμογής τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε ό, τι έχει να κάνει με τη γραμμή της κυβέρνησης σε κρίσιμα θέματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber
Μοιράσου το άρθρο