«Δε μετανιώνω για τίποτα. Έχω γονατίσει κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά. Δηλώνω παρών και θα επανέλθω», τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Και πρόσθεσε: «Αν χρειαστεί θα δώσω το δικό μου αίμα, για να μην την πληρώσει ο λαός».

Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης διαμήνυσε ότι «Κάποιοι θέλουν να με δουν στον τάφο. Να με δουν στη φυλακή. Δεν μπορούν να με αντιμετωπίσουν διαφορετικά. Έκανα τα πάντα βάσει του νόμου».

Αναφέρθηκε πάντως και στην υπόθεση υπεξαίρεσης στο δήμο της συμπρωτεύουσας για την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. «Λυπάμαι αλλά δεν έχω καμία εποπτεία, καμία αρμοδιότητα στο δήμο. Εξάλλου, τι να αντιληφθώ; Δεν είχαν αντιληφθεί οι δημόσιες υπηρεσίες; Θα συμφωνήσω με τον πρώην πρόεδρο του Αρείου Πάγου. Ο Βασίλης ήταν 15 χρόνια παγκόσμιος πρωταθλητής και άλλα τόσα χρόνια στην πολιτική. Αργά ή γρήγορα θα έρθει η δικαίωση για το Βασίλη», είπε.

Για τη σχέση του με τον Αντώνη Σαμαρά υποστήριξε: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κ. Σαμαρά. Ότι έχω κάνει στη Νομαρχία, έχει γίνει στα πλαίσια του νόμου. Ξέρει πάρα πολύ καλά ο αρχηγός τι έχω κάνει για εκείνον».

Σημείωσε πάντως ότι: «Δεν θα υποκύψω στη γερμανική κατοχή. Ακόμη και μέσα από τη φυλακή θα μιλάω. Πληρώνω το αυθεντικό του εαυτού μου. Αυτό πληρώνω». Για τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Ο κ. Τσίπρας καλό είναι να βάλει νερό στο κρασί του. Δεν είναι θέμα κομμάτων. Σήμερα, ο κόσμος πεινάει. Δεν έχει να φάει κάτι».

Είπε πάντως ότι ακόμη είναι περιζήτητος στους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο. Κάτι που αντιλαμβάνεται όταν κινείται στους δρόμους της συμπρωτεύουσας. «Πάντοτε υπάρχει μια αγκαλιά και ένας καλός λόγος για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη», υποστήριξε.

Αυτόν που τον ενοχλεί, όπως υποστήριξε, είναι η επίθεση που δέχτηκε από μερίδα των ΜΜΕ. «Με κατηγορούν γιατί η γυναίκα μου έχει κάνει πέντε δουλειές. Ξεχνούν ότι αυτές οι δουλειές έγιναν με δάνεια και leasing. Ποιος θα με ελέγξει εάν πρέπει να κάνω δέκα επιχειρήσεις; Ο δημοσιογράφος; Ο δούλος; Εγώ είμαι απροσκύνητος», είπε χαρακτηριστικά. Και τόνισε: «Ο Ψωμιάδης είναι εδώ. Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Ο Ψωμιάδης θα ανοίξει ξανά τα φτερά του».