Αλέξης Τσίπρας: Δεν πρόκειται να ζητήσω εκλογές μόλις πέντε μήνες μετά την εκλογή σας κ. Μητσοτάκη

«Δυστυχώς, τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης μας προκαλούν ανησυχία»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21:36
20/07/2019
Αλέξης Τσίπρας: Δεν πρόκειται να ζητήσω εκλογές μόλις πέντε μήνες μετά την εκλογή σας κ. Μητσοτάκη
65
loading

«Η νέα Βουλή έχει δυο σημαντικές αλλαγές», είπε εισαγωγικά στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την έναρξη της τριήμερης κοινοβουλευτικής διαδικασίας. «Είναι η πρώτη Βουλή μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια, που συγκροτείται με τη χώρα να έχει ανακτήσει την οικονομική της κυριαρχία και να βρίσκεται εκτός μνημονίων. Και η δεύτερη σημαντική αλλαγή, είναι και πρώτη Βουλή επίσης χωρίς την προσβλητική για τη δημοκρατία παρουσία των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, που επίσης αποτελεί μια νίκη, νίκη του αντιφασιστικού κινήματος και της δημοκρατίας», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν σκοπεύουμε κύριε Μητσοτάκη, να ακολουθήσουμε μοντέλο αντιπολίτευσης που επιλέξατε εσείς», τόνισε εισαγωγικά στην ομιλία του ο Αλ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό. «Δεν πρόκειται εγώ να ζητήσω εκλογές μόλις πέντε μήνες μετά την εκλογή σας κύριε Μητσοτάκη, όπως κάνετε εσείς από τις αρχές του 2016», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Ούτε πρόκειται να ζητήσω από τους εταίρους να είναι πιο αυστηροί και πιο σκληροί μαζί σας. Αντιθέτως όποια σοβαρή προσπάθεια κάνετε για διεκδικήσεις προς όφελος του ελληνικού λαού, θα τη στηρίζουμε στο εξωτερικό. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρόκειται να σας χαριστούμε στο εσωτερικό».

Στην αναφορά του για τη νέα κυβέρνηση, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «ένα συγκεντρωτικό μοντέλο, με στρατιές συμβούλων που αναφέρονται απευθείας σε σας. Και την αναστήλωση του γαλάζιου κομματικού κράτους. Αυτό τελικά εννοούσατε για την Ελλάδα που θα γίνει πιο γαλάζια; Τα παιδιά σας στον κρατικό μηχανισμό», είπε ο Αλ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

«Δυστυχώς, τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας κυβέρνησης μας προκαλούν ανησυχία. Ο κ. Μητσοτάκης συγκεντρώνει εξουσίες στο πρωθυπουργικό γραφείο όσο κανένας άλλος πρωθυπουργός στα χρονικά. ΕΥΠ, ΕΡΤ και ΑΠΕ θα λειτουργούν απευθείας με βάση τις δικές του υποδείξεις», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας.

Και συμπλήρωσε «Την πρώτη κιόλας μέρα έπαυσαν τον αρχηγό της αστυνομίας και τοποθέτησαν διορισμένο γενικό γραμματέα στο Υπουργείο Άμυνας με αρμοδιότητα να συντονίζει τα γενικά επιτελεία. Έτσι όμως υποβαθμίζεται με πρωτοφανή τρόπο ο ρόλος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ».

Γιατί η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραπέμπει τη μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων σε ένα αβέβαιο μέλλον, όπως είπε, διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τι σας λείπει τώρα και θα το αποκτήσετε το 2021; Λαϊκή εντολή έχετε. Δημοσιονομική σταθερότητα έχετε. Φροντίσαμε εμείς. Χαμηλότερο ιστορικά επιτόκιο δανεισμού έχετε. Και για αυτό εμείς. Στήριξη από την αντιπολίτευση έχετε. Σας το λέμε ανοιχτά. Γιατί δε προσπαθείτε; Γιατί σηκώνετε λευκή πετσέτα από τη πρώτη μέρα;», διερωτήθηκε ο Αλ. Τσίπρας και συνέχισε: «Όταν προεκλέχτηκα εγώ, από όλα τα παραπάνω, είχα μόνο το πρώτο. Τη λαϊκή εντολή. Ούτε σταθερότητα, ούτε ρευστότητα, ούτε στήριξη. Είχε φροντίσει ο κύριος Σαμαράς για αυτό. Εσείς τα έχετε όλα. Γιατί δεν διεκδικείτε;».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας εστίασε στο θέμα της 13ης σύνταξης: «Δεν μας είπε (σ.σ. ο κ. Μητσοτάκης) αν θα διατηρήσει το δώρο Πάσχα που δώσαμε ως μόνιμη 13η σύνταξη. Δεν μίλησε για τη διεύρυνση της φορολογικής βάσης, την εισφορά αλληλεγγύης, την οποία εμείς θα καταργούσαμε για εισοδήματα ως 20.000 ευρώ και τη μείωση της προκαταβολής φόρου στο 50% από το 2020».

«Οι έξι ένοχες σιωπές Μητσοτάκη»

Κεντρικό σημείο στην ομιλία Τσίπρα κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, είχε η κριτική του στις «έξι ένοχες σιωπές» του πρωθυπουργού, σύμφωνα πάντα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Μας μιλήσατε για 6 αλήθειες αλλά εγώ θα σας μιλήσω για τις 6 ένοχες σιωπές σας.

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέχισε λέγοντας: «Παραπέμπετε τη διεκδίκηση σε ένα αβέβαιο μέλλον, μετά το 2021.

Γιατί σήμερα, θέλετε να μπείτε σε παζάρια το ‘21 μαζί τους για τα πλεονάσματα και δεν υλοποιείτε τη μοναδική βιώσιμη και εξασφαλισμένη δημοσιονομικά πρόταση που εμείς καταθέσαμε. Γιατί απορρίπτετε πριν καν τοποθετηθούν οι θεσμοί τη πρωτοβουλία που αναλάβαμε για την κατάθεση, 5,5 δις από το μαξιλάρι ρευστότητας σε escrow account ώστε να μειωθούν κατά 1% τα πλεονάσματα χωρίς να παραβιαστεί η συμφωνία;

Εμείς με αυτό το σχέδιο είχαμε ξεκινήσει φοροελαφρύνσεις και μέτρα στήριξης των αδυνάμων. Θα ακυρώσετε τα μέτρα ελάφρυνσης που είχαμε ξεκινήσει να ψηφίζουμε και  να υλοποιούμε από τον περασμένο Μάϊο;

Μας μιλήσατε για 6 αλήθειες αλλά εγώ θα σας μιλήσω για τις 6 ένοχες σιωπές σας. Δεν είπατε κουβέντα για το ασφαλιστικό, ποιος θα καλύψει τη δημοσιονομική τρύπα που προκύπτει. Δεύτερον, τα επιδόματα. Δεν μας είπατε εάν θα τα διατηρήσετε, είπατε μόνο ότι είναι επιδόματα φτώχειας. Ποια είναι επιδόματα φτώχειας; Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης; Το επίδομα ανεργίας; Το επίδομα στέγασης; Το οικογενειακό επίδομα; Τα αναπηρικά επιδόματα είναι επιδόματα φτώχειας; Θα διατηρηθούν ή θα καταργηθούν; Τρίτη ένοχη σιωπή, δεν είπατε κουβέντα αν θα διατηρήσετε το δώρο Πάσχα που δώσαμε ως μόνιμη παροχή 13ης σύνταξης. Τέταρτη ένοχη σιωπή σας, δεν είπατε κουβέντα για το αφορολόγητο που ζητούν να περικοπεί οι δανειστές. Πέμπτη ένοχη σιωπή, η εισφορά αλληλεγγύης που εμείς θα είπαμε πως θα την καταργήσουμε για εισοδήματα ως 20.000 ευρώ και θα τη μειώσουμε δραστικά για εισοδήματα πάνω από αυτά και τέλος η προκαταβολή φόρου, που από το 2020 είχαμε δεσμευθεί πως θα πάει από το 100% στο 50%.

Σήμερα, τον άνθρωπο που ηγείτο  της Ελληνικής Αστυνομίας στο Μάτι, τον κ. Τσουβάλα, και αναρωτιόσασταν αν κοιμάται τα βράδια και αν είναι δυνατόν να διαχειριστεί άλλες φυσικές καταστροφές, τον κάνατε ΓΓ Δημόσιας Τάξης. Εσείς τώρα πως κοιμάστε τα βράδια; Είστε υπερήφανος και ευτυχής για αυτό;

Επιλέξατε για τη θέση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, με βασική αρμοδιότητα να τρέξει την επένδυση στο Ελληνικό, τον κ. Οικονόμου, στέλεχος μέχρι πρότινος της Lamda Development, της εταιρίας που τρέχει την επένδυση στο Ελληνικό.

Πρωτοστατήσατε στα περί προδοτικής συμφωνίας. Τώρα είναι καλή η Συμφωνία των Πρεσπών; Αυτό λέει ο Υπουργός Άμυνας και ο Υπουργός επί των ευρωπαϊκών υποθέσεων. Το πιο σημαντικό είναι ότι το λέτε και εσείς. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λονδίνου, μετά την επικοινωνία σας με την κ. Μέι, δεσμευθήκατε να τηρήσετε στο ακέραιο τη Συμφωνία. Λογοκρίνατε το ΑΠΕ, είναι fake news της Ντάουνινγκ Στριτ και αυτό; Καλά ξεμπερδέματα λοιπόν, με αυτούς που παραπλανήσατε και εξαπατήσατε εσείς και η ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματος σας.

Όταν περιοδεύατε προεκλογικά στο Καστελόριζο μας κατηγορήσατε ότι αναπαράγουμε fake news και είπατε πως δε θα στέλνετε το ΣΔΟΕ. Τώρα τα υλοποιείτε. Καταργείτε την αυτοτέλεια του ΣΕΠΕ, των Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και φυσικά το ΣΔΟΕ. Είστε τελικά περί πολλού στην τάξη και την ασφάλεια, αλλά με την αυθαιρεσία είστε κάπως πιο δεκτικοί. Η επιβολή της νομιμότητας θα γίνει πολυτέλεια. Θα μπορεί να ανθίσει και πάλι η φοροδιαφυγή, όπως συνέβαινε στα χρόνια σας.

Έχετε δύο μεγάλα projects στα σκαριά. Την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και φυσικά αυτή του ασφαλιστικού συστήματος. Για τη ΔΕΗ, εφαρμόζετε μια παραδοσιακή συνταγή. Δημιουργία κλίματος απαξίωσης και μετά φυσικά το ξεπούλημα. Το γνωρίζει πολύ καλά αυτό ο αρμόδιος υπουργός που διαχειρίστηκε την Ολυμπιακή.

Ξεχνάτε τα πεπραγμένα σας το 2010-2014. Όταν εκτοξεύσατε τόσο τις τιμές του ρεύματος κατά 60% όσο και τον δανεισμό της ΔΕΗ στα 5 δισ. Ευρώ, με συνέπεια να μην υπάρχει η δυνατότητα να πληρώσουν πολλοί τους λογαριασμούς. Σήμερα οι ίδιοι που ευθύνονται για τα προβλήματα της εταιρίας εμφανίζονται ως σωτήρες. Σας το λέμε καθαρά, η ενέργεια είναι δημόσιο αγαθό: Σταματήστε τα παιχνίδια με τη ΔΕΗ. Μην διανοηθείτε να φέρετε νέα βάρη στους λογαριασμούς του ρεύματος και να μην υλοποιήσετε το σχέδιο εκποίησης της δημόσιας περιουσίας.

Το άλλο μεγάλο πρότζεκτ σας είναι το ασφαλιστικό, για το οποίο δεν είπατε τίποτα. Μήπως σχεδιάζετε να βρείτε από το ασφαλιστικό περιθώριο για τις φορολογικές μειώσεις; Μη διανοηθείτε να φέρετε μειώσεις που εμείς αποτρέψαμε στις αρχές του 2019, οι συνταξιούχοι αγωνιούν. Ελπίζω στις προγραμματικές δηλώσεις να ακούσουμε τι έχετε σκοπό να κάνετε.

Κ. Μητσοτάκη, ήσασταν πολύ φειδωλός στα εθνικά μας θέματα. Ποιος δε θέλει καλή γειτονία, ποιος δε θέλει ειρήνη. Όμως δεν είπατε κουβέντα για την τουρκική προκλητικότητα. Δεν είπατε κουβέντα για την τήρηση του διεθνούς δικαίου. Δεν είπατε κουβέντα για το Κυπριακό την ημέρα της επετείου της εισβολής του Αττίλα στην Κύπρο.

Θα μας βρείτε αρωγούς σε κάθε προσπάθεια που μειώνει τα βάρη και ενισχύει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας. Θα μας βρείτε σκληρά απέναντι σε κάθε προσπάθεια παλινόρθωσης πρακτικών και πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τους Έλληνες στην οικονομική λεηλασία. Η λαϊκή ψήφος δεν είναι λευκή επιταγή».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

65
σχόλια
 1. avatar the owl

  Πάνω στις πλάτες τις δικές μας και των παιδιών μας έμαθε τα στοιχειώδη το καθυστερημένο!

 2. avatar βρε ουστ!!!!

  δεν ζητάς γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι θα πιάσεις απόπατο!
  άντε και καλή χώνεψη χρυσό μου!!!!

 3. avatar Κάτσε

  Στα αυγά σου και μην μιλάς καθόλου σε ψηφίσαμε τα έκανες σ**** και τώρα δυστυχώς θα ακούσει τον Κούλη Σ αρεσει δεν σου αρέσει

 4. avatar Pavlos007

  Να πάρετε φορά, κάνει δεν σας φοβάται τραμπούκοι, αυτοί είστε!

 5. avatar ΠΕΣΤΑ ΡΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟ

  ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
  ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ.
  ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
  ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ.
  ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝΑΤΖΗΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
  ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ
  ΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ [...]

 6. avatar ΔΕΞΙΟΣ ΑΡΧΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ

  θα επιστρεψουμε και τοτε θα τα πουμε ελληναρες!

 7. avatar θορπ. Α.

  Της φραγκοσυκιάς ο ανθός γρήγορα μαραίνεται και δεν ξανά ανθίζει !
  Καταλάβετε το, τέλος εποχής για την ακροαριστερά της φαυλότητας ! Αρκετά 70+χρόνια προπαγάνδας !
  Καλή νύχτα με εφιάλτες για όνειρα !

 8. avatar Mg1

  Πάντως μπούρδες και λέτε και γράφετε αποτυχημένοι αρχιψευταράδες, από την πρώτη ώρα που ξεκουμπιστήκατε! Άλλη μια δεν βλάπτει ...

 9. avatar spyrospeiratis

  ΨΕΥΤΕΣ-ΑΝΙΚΑΝΟΙ -ΑΠΛΥΤΟΙ-ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΧΝΩΤΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟ 200 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ [...] ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ [...] ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ.

 10. avatar tboni2

  Κλείστε τον φυλακή να σωθούμε!!!! ΕΛΕΟΣ.

 11. avatar Ζαλη

  Αλεξη 1000 φορες καλυτερα να ζητας εκλογες παρα η μικροπολιτικη που ενας μπορει να λεει ολη του τη ζωη του. Επισης μη ξεχναμε ποιοι εισαστε, εισαστε αυτοι που ξεκολαγατε πεζοδρομια, κλεινατε το κεντρο με διφορα προσχηματα πχ αγανακτισμενοι, δεν πληρωνωκλπ, εισαστε εσεις που δεν αφηνατε τους αντιπαλου σας να κανουν συγκεντρωσεις προεκλογικες, εισαστε εσεις που θρεψατε το πολακισμο κλπ κλπ κλπ. Εισαστε εσεις που ξευτιλισατε τη βουλη με ζουραρηδες καμμενους πολακιδες και φυσικα εσυ ο ιδιος που ακομα και ο φιλο σας ο μπουλης (καμμενος)ειχε πει οτι ο μητσοτακης δεχεται στη βουλη τετοιο εξευτελισμο που εγω δεν θα μπορουσα να το αντεξω. Αυτα ειναι ενα πολυ μικρο μερος της ποιοτητα σας που τωρα την επικαλεισθε με πολυ υποκρησια. Καλυτερα να ζητας εκλογες παρα ολα αυτα και χειροτερα που πραξατε.

  1. avatar πότε ξεφτίλισαν τον Μητσοτάκη στη βουλή;

   Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος

 12. avatar Sotiris

  Καλά εκεί στη συμμορία, δεν μπορείτε να διακρίνετε τη βούρτσα από την β/ούτσα ! !
  Α ρε Ελληνάρες τι πράγμα μας κυβερνούσε ! κι εμείς καθόμασταν και τον ανεχόμασταν !

 13. avatar Social Distortion.

  Και ο λόγος σου Αλέξη είναι συμβόλαιο οπως ολοι γνωρίζουμε..

 14. avatar Θρασύβουλος

  Α μπά, συνήλθε το παλικάρι, κάνει και αντιπολίτευση για να εκτονωθεί; Τη φάτσα του την είδατε την ημέρα της ορκομωσίας; Βρέστε την και μελετήστε την καλά. Η αρχηγάρα δεν ένιωθε καθόλου, μα καθόλου καλά! Είχε σοβαρά υπαρξιακά προβλήματα. Έχει αρχίσει το στερητικό σύνδρομο της καρέκλας κι όλα του φταίγανε. Και μαζί με το στερητικό πάει πακέτο η γκρίνια και η φαγομάρα. Η κακομοιριά. Σε λίγο θα αρχίσουν οι αλληλοκατηγορίες και τα πισωμαχαιρώματα. Ακόμα δεν το έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι αντιπολίτευση με κυβέρνηση αυτοδυναμίας, γιαυτό ονειρεύονται εκλογές. Το αριστερό ροζουλί πουλοβεράκι σιγά-σιγά θα ξηλώνεται και ο \"βασιλιάς\" (αν δεν προλάβουν να του πλέξουν ένα λαχανί) θα μείνει στο τέλος γυμνός. Η πρώτη φορά στερητικό, είναι πλέον μια σκληρή πραγματικότητα! Τα \"κοχίμπα\" τελείωσαν, το νταούλι έχει τρυπίσει κι ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι...οπότε δεν τους παίρνει να ξαναρχίσουν τα παλιά τους καραγκιοζιλίκια. Έτσι τους περιμένει μπροστά ένας δύσκολος χειμώνας. Ελπίζω να το εκμεταλλευτεί ο Κυριάκος για να υλοποιήσει απερίσπαστος και με ταχύτητα το πρόγραμμα του. Αρκετός χρόνος χάθηκε. Η οικονομία πρέπει να επανακινηθεί πάσει θυσία! Αλλιώς θα σερνόμαστε νεκροζώντανοι ακόμα μια δεκαετία...

 15. avatar ΛΑΝΤΖΕΡΗΣ

  Ρε ψιλιμαγκακο, μηπως το παιζεις βαρυς κι\' ασηκοτος????????????????/
  Διαδετεις IQ πασατεμπου, εισαι ο μεγαλυτερος ψευτης
  ολων των εποχων, και θελεις να εκφραζεις γνωμη????????????????
  Σε λιγο δεν θα μπορεις να κυκλοφορεις ουτε στα Εξαρχεια
  απο τις [...] που θα τρως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!!!!!!!!!!!!!!

 16. avatar Θα φύγει νύχτα

  Ο Μητσοτάκης ζητούσε εκλογές καθημερινώς! Σε ένα χρόνο θα το ξανακάνει!

  1. avatar Τρολλλλλλλ12345

   Ποιος θα τον ανεχτεί ένα χρόνο ?

 17. avatar Άντε καλά

  Δοξαστε τον Κουλις έκανε κωλοτούμπα με τις Πρέσπες και με το Ματι σε μια εβδομάδα.
  Έρχεται και συνεχεια...

 18. avatar Αντικειμενικος

  Καλά έκανες 4.5 χρόνια πρωθυπουργός και δεν κατάλαβες ακόμη ότι ή αντιπολίτευση δεν δικαιούται να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης όχι σε 5 αλλά ούτε σε 45 μήνες από μια ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ κυβέρνηση ;
  Είναι γελειο κάτι τέτοιο. Αντίθετα όταν εσύ κυβερνουσες με ΤΣΟΝΤΑ τον κατά Καμένο και δική σου μειοψηφία είχε κάθε δικαίωμα να ζητάει την παραίτηση σου ή αντιπολίτευση. Ακόμη και τώρα συγκρίνεις ανομια πράγματα Τσιπροκιο. Η μόνη σου ελπίδα να ξαναδείς πρωθυπουργικη καρέκλα είναι αν ο Κυριάκος μετά από 4 χρόνια αποδειχθεί χειρότερος ψεύτης από σένα ( πράγμα αδύνατον).

 19. avatar newcomer

  Όχι, ζήτα να γελάσουμε!!!

 20. avatar Όποτε και να τις ζητήσεις…

  Ούτε σε 50 χρόνια δεν σε βλέπω !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει