«Η κυρία Χριστοδουλοπούλου ήταν υπερβολικά ειλικρινής, έφτασε σε ένα όριο ωμότητος και είπε “ναι, είχα κάποιες γνωριμίες”» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης μιλώντας στο AtticaTV (και στην εκπομπή «Εμπράκτως») σχολιάζοντας το σάλο που ξέσπασε για την μετάταξη της κόρης της στην Βουλή.

Ερωτηθείς αν η κ. Χριστοδουλοπούλου έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό, ο κ. Ξυδάκης ανέφερε πως «η κ. Χριστοδουλοπούλου σε γραπτή της δήλωση ζήτησε συγγνώμη από όλους».

O κ. Ξυδάκης, που είναι υποψήφιος βουλευτής στον νότιο τομέα της Β’ Αθήνας, τόνισε πως «οσάκις ετέθη ένα ζήτημα τέτοιου χειρισμού που αγγίζει θέματα ορθής συμπεριφοράς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευαισθησία να παραιτηθούν και να μιλήσουν κοιτώντας στα μάτια τους ανθρώπους».  Τα πυρά του έστρεψε ο κ. Ξυδάκης στη Ν.Δ. αφήνοντας αιχμές για ρουσφέτια.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Αθήνας Κωνσταντίνος  Μπογδάνος παραδέχθηκε ότι «όλοι έχουμε βάλει το χέρι ως παρατάξεις, τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ έχουν πρωτοστατήσει» στο φαινόμενο αυτό κατά το παρελθόν. Επιπλέον, ο κ. Μπογδάνος ανέφερε πως «ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι αμείλικτος».