Χαμογελαστός, με καλή διάθεση, άσκησε πριν από λίγο το εκλογικό του δικαίωμα ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Ο κ. Ταχιάος ψήφισε στο 17ο Γυμνάσιο- Λύκειο Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες και συνυποψηφίους του, καθώς και από την αδερφή του, Χριστίνα.

Εξερχόμενος του σχολείου, o  επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Θετικά» έκανε έναν μικρό απολογισμό της προεκλογικής του εκστρατείας, η οποία περιελάμβανε δύσκολες αλλά και πολύ ευχάριστες στιγμές.

«Είμαι εδώ, είμαι μαχητής, είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ. Αυτό που θέλω να πω στους πολίτες είναι ότι με τον Νίκο Ταχιάο δήμαρχο η Θεσσαλονίκη θα είναι μια πόλη περήφανων ανθρώπων» σχολίασε.  Κλείνοντας την τοποθέτησή του, ο κ. Ταχιάος είπε χαριτολογώντας: «Αφού δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ στον δεύτερο γύρο, θα το πω εγω: Venceremos!».

Δείτε το βίντεο:

Περιφερειακές εκλογές 2019: Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 οι πολίτες ψηφίζουν από τις 7 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα για τις Εκλογές 2019.

Δημοτικές εκλογές 2019: Διεξάγεται ο δεύτερος γύρος στις Δημοτικές Εκλογές 2019 για την ανάδειξη δημάρχου όπου δεν έχει συγκεντρωθεί από τον συνδυασμό το ποσοστό 50% συν 1 ψήφο.

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr, όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια, θα καλύψει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του. Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: