«Μετά τον κ. Δραγασάκη και ο κ. Σκουρλέτης σπεύδει να “αδειάσει” τον αρχηγό του, ακυρώνοντας τη δέσμευση του κ. Τσίπρα για άμεση αποκατάσταση μισθών και συντάξεων και κατάργηση του λεγόμενου χαρατσιού», σημειώνει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της σχετικά με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στον ραδιοσταθμό «Real FM».

«Ποιος, τελικά, λέει αλήθεια και ποιος ψέματα; Ο κ. Τσίπρας, που στις 15/11/2012 στη ΛΑΡΚΟ, δήλωνε “Μισθοί και συντάξεις θα αποκατασταθούν από τον ΣΥΡΙΖΑ αμέσως με ένα άρθρο”; Ο κ. Παπαδημούλης, που στις 6/6/2012, στο in.gr δήλωνε “Θα καταργήσουμε το χαράτσι”; Ή ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ που συντάσσεται με τον κ. Δραγασάκη για να βγάλουν ψεύτη τον αρχηγό τους;», σημειώνει η Συγγρού.

«Το ποιος “πριονίζει” την καρέκλα του κ. Τσίπρα δεν απασχολεί κανέναν. Ο Ελληνικός Λαός, όμως, περιμένει άμεσα ξεκάθαρη απάντηση, για το ποια, τελικά, είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνη του αρχηγού του ή εκείνη του κ. Δραγασάκη και του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.