Την πεποίθηση ότι το βράδυ της Κυριακής η χώρα θα «γυρίσει σελίδα» και θα συντελεστεί μια μεγάλη «πολιτική αλλαγή», εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Νίκου Ταχιάου.

«Όταν κυκλοφορώ στη Θεσσαλονίκη, όπως σε οποιαδήποτε πόλη της Ελλάδας, οι δρόμοι είναι πάντα ανοιχτοί και έτσι είναι ανοιχτός ο δρόμος για μια μεγάλη πολιτική νίκη το βράδυ της Κυριακής», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της ΝΔ επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι αν εκλεγεί πρωθυπουργός θα επαναφέρει τον νόμο και την τάξη στη χώρα και θα “πετάξει” τους κουκουλοφόρους έξω από τα πανεπιστήμια.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ότι επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Νίκου Ταχιάου για να στηρίξει την υποψηφιότητα του και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως και ότι θα επανεκλεγεί περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Ταχιάος, από την πλευρά του, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ότι θέλουν τη «φτωχοποίηση» της Θεσσαλονίκης. Τόνισε ότι η ατζέντα του είναι η Θεσσαλονίκη, ευχήθηκε στη ΝΔ να κερδίσει τις βουλευτικές εκλογές και στον κ. Μητσοτάκη να γίνει πρωθυπουργός και του ζήτησε να δείξει μηδενική ανοχή στην παραβατικότητα και να εργαστεί για να βρεθεί λύση στο θέμα των αστικών συγκοινωνιών.