Με την μεσολάβηση της γ.γ. του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, κλείστηκε ραντεβού αγροτοσυνδικαλιστών με την αρμόδια Διυπουργική Επιτροπή για την ερχόμενη Δευτέρα. Από την έκβαση αυτής της συνάντησης θα κριθεί εν πολλοίς και η συνέχιση η όχι των κινητοποιήσεων.

Η συνάντηση της οκταμελούς επιτροπής αγροτών, με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα, με τέσσερις υπουργούς (Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εργασίας και Περιβάλλοντος) κανονίστηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία της κ. Παπαρήγα με τον Γιάννη Στουρνάρα.

«Η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, ανταποκρινόμενη στο αίτημα που της είχαν θέσει οι εκπρόσωποι των αγροτικών μπλόκων για συνάντησή τους με τη Διυπουργική Επιτροπή και επειδή αυτό δεν είχε υλοποιηθεί μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ζητώντας να ικανοποιηθεί το αίτημα των αγροτών. Ο υπουργός δεσμεύτηκε για τη συνάντηση, η οποία τελικά θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου με τη συμμετοχή τεσσάρων υπουργών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Περισσού.

Εν όψει της συνάντησης οι αγρότες εμφανίζονται, πάντως, αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους