Ομάδες αυτεπιστασίας στο δημόσιο

Θα αξιολογήσουν τις ρυθμίσεις που δημιουργούν τα μεγαλύτερα διοικητικά βάρη


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:19
24/01/2013
Ομάδες αυτεπιστασίας στο δημόσιο
1
loading

Πρόσκληση προς δημοσίους υπαλλήλους απευθύνει το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης προκειμένου να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στις Ομάδες Αυτεπιστασίας, που θα λειτουργήσουν για την αξιολόγηση ρυθμίσεων οι οποίες δημιουργούν τα μεγαλύτερα διοικητικά βάρη.

Πρόκειται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για τους τομείς:

Φορολογικό δίκαιο (ΦΠΑ), Ετήσιοι Λογαριασμοί/Εταιρικό Δίκαιο, Δημόσιες Συμβάσεις, Τηλεπικοινωνίες, Ενέργεια, Περιβάλλον, Γεωργία και Γεωργικές Επιδοτήσεις, Ασφάλεια Τροφίμων, Αλιεία, Φαρμακευτική νομοθεσία, Τουρισμός, Εργασιακό Περιβάλλον/Εργασιακές Σχέσεις και Στατιστικές.

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων συμμετοχής και τυποποιημένου αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος στο [email protected] εκπνέει στις 4 Φεβρουαρίου 2013.

Όπως αναφέρει η πρόσκληση, για την υλοποίηση του έργου θα συγκροτηθούν 13 Ομάδες Αυτεπιστασίας (αποτελούμενες από 13 προέδρους και 62 μέλη), ενώ η χρονική διάρκεια του έργου θα είναι 9 μήνες. Επίσης, σημειώνεται ότι απαιτούνται ελάχιστα τυπικά προσόντα: πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, τεκμηριωμένη εργασιακή εμπειρία σε σχετικό αντικείμενο με το υπό εξέταση τομέα τουλάχιστον τριών ετών για τα μέλη και πέντε ετών για τους προέδρους, καθώς και η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η αποζημίωση των μελών ορίζεται κατ' ανώτατο όριο στα 400 ευρώ μηνιαίως για τους προέδρους των Ομάδων Αυτεπιστασίας και στα 300 ευρώ μηνιαίως για τα μέλη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Dim Kent

    Μάλιστα. Ε, κάτι είναι κι αυτό. Καλύτερα όμως πρώτα κάποιος να αξιολογήσει αυτούς που θα επιλέξουν να αξιολογήσουν τα θέματα που δημιουργούν τα μεγαλύτερα διοικητικά βάρη! Κάποιοι που να έχουν ΔΟΥΛΕΨΕΙ δηλαδή εννοώ! Δύσκολο να τους βρεις, δεν είναι και πάρα πολλοί!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει