«Απέναντι» βρέθηκαν με τις απόψεις του γύρω από τις τελευταίες τυφλές τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά και το θέμα της κρίσης πολιτικοί από αντίπαλα κόμματα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι: «Δεν θα υπάρχουν νέα μέτρα σε μισθωτούς και συνταξιούχους». Και ανέφερε με χιούμορ ότι «Όταν ο Σαμαράς βλέπει τη Μέρκελ, τον λέει ο Τσίπρας Μερκελιστή. Όταν ο Τσίπρας βλέπει τον Σόιμπλε, είναι Σοιμπλιστής ναι ή όχι;».

Η απάντηση ήρθε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κοντόνη, ο οποίος σημείωσε: «Εμείς δεν είπαμε ο πρωθυπουργός και οι ηγέτες να μην κάνουν συναντήσεις, ίσα ίσα ζητήσαμε κι εμείς να δούμε αξιωματούχους της Ε.Ε. αλλά αυτοί οι κύριοι ούτε καν κοίταξαν για να μας ακούσουν. Το θέμα λοιπόν δεν είναι να τους συναντάς αλλά τι τους λες». Και τότε ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαμογελώντας: «Σας βλέπω στο Μνημόνιο και θα σας καλωσορίσω. Τζορτζ Σόρος και αντιμνημόνιο δεν γίνεται».

Πάντως, η κουβέντα έγινε πιο έντονη όταν η Ρ. Μακρή από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» αναφέρθηκε σε προβοκάτσια (για το χτύπημα στα γραφεία της Ν.Δ.), λέγοντας χαρακτηριστικά: «αφήνω ανοιχτό ενδεχόμενο παρακράτους και προβοκάτσιας». Εκείνη τη στιγμή, ο Άδωνις Γεωργιάδης της απάντησε: «Αυτό που κάνετε, να συνδέετε δηλαδή την κυβέρνηση με την τρομοκρατία είναι μία ντροπή. Δεν το έχει κάνει κανένα άλλο κόμμα παρά μόνο ο Καμμένος», ενώ ο κ. Κοντόνης ανταπάντησε: «Δεν συμμερίζομαι απολύτως αυτή την άποψη. Όταν είχε δολοφονηθεί ο Λαμπράκης, το είχε κάνει το παρακράτος. Το παρακράτος που δημιουργείται κάποια στιγμή αυτονομείται και δεν χρειάζεται να παίρνει εντολές. Πράττει από μόνο του.

Κάποιους ευνοούν αυτά τα γεγονότα», είπε ενώ η κ. Μακρή έλεγε στον κ. Χατζησωκράτη της ΔΗΜ.ΑΡ. «Είστε με τους τρομοκράτες του ελληνικού λαού».