Μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ALPHA, στην εκπομπή «Αlpha Ρεπορτάζ», στους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Σπύρο Λάμπρου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Βουλγαράκης, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκαν άνδρες του Λιμενικού και Εισαγγελικός λειτουργός κατά τη διάρκεια ελέγχου για υπόθεση ναρκωτικών στα Εξάρχεια, τόνισε τα εξής :

«Είναι φανερό πως μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα. Δηλαδή, δεν μιλάμε για «κάποια παιδιά» που από ιδεολογική άποψη καταφεύγουν  στη βία, ως υποτιθέμενη επαναστατική πράξη ανατροπής του συστήματος. Διότι αυτό είναι το άλλοθι που εξασφαλίζει την ανεκτικότητα από μερίδα του πολιτικού κόσμου της Αριστεράς. Μιλάμε για οργανωμένες συμμορίες, για τζίρους εκατομμύριων από ναρκωτικά, από όπλα κλπ.

Αυτό κανένας Δήμος και κανένας Δήμαρχος δεν μπορεί να το χειριστεί. Δεν είναι μόνο θέμα αρμοδιότητας, είναι και θέμα μέσων. Θέλει συνολικό επανασχεδιασμό της αντεγκληματικής πολιτικής. Και είναι υπόθεση του ίδιου του Πρωθυπουργού.Αυτό που συμβαίνει στα Εξάρχεια μας προσβάλει όλους!», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.